Dünya Çöp poşeti giyip podyuma çıktı, herkes manken zannetti

Çöp poşeti giyip podyuma çıktı, herkes manken zannetti

15.09.2023 - 15:04 | Son Güncellenme:

ABD'li YouTuber Fred Beyer, New York'ta düzenlenen moda haftasına kaçak girdi ve podyuma çöp poşeti giyerek çıktı. Beyer'i bir süreliğine kimse fark etmezken o anlar dünya basınında ses getirdi.

ABD'de düzenlenen New York Moda Haftası'na bir YouTuber’ın eşek şakası damga vurdu. Youtube kanalında 300 binden fazla abonesi bulunan Fred Beyer, bir defilede üzerine geçirdiği çöp poşeti, duş bonesi ve şortuyla podyuma çıktı. İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında bir süre yürüyen Beyer, koşarak gelen bir güvenlik görevlisi tarafından podyumdan çıkarıldı. Beyer’i sahnenin arkasına götüren güvenlik görevlisi de bir süre sonra gülmeye başladı ve şakanın farkında olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Fred Beyer’in kostümünün gösterinin bir parçası olduğunu düşünen bazı izleyiciler, güvenliğin müdahalesinin ardından bunun bir şaka olduğunu anladı.
Birçok sosyal medya kullanıcısı, eşek şakasını komik bulurken bazıları da bunun moda haftalarında sergilenen ilginç kıyafetlerin ve gösterilerin bir örneği olduğunu söyledi.