Dünya Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı

Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı

08.04.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl tartışmalı şekilde kendisinden onlarca yaş büyük olan politikacıyla evlenen güzellik kraliçesi, nefret yorumlarına sosyal medyadan karşılık verdi.

Damat 66, gelin 17 yaşında Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı

Brezilya'nın Paraná eyaletine bağlı Araucaria'nın eski Belediye Başkanı olan Hissam Hussein Dehaini 2023 yılının Nisan ayında 65 yaşındayken çok konuşulan bir karara imza atarak o tarihte henüz 16 yaşında olan lise öğrencisi Kauane Rode Camargo adındaki genç kızla evlenmişti. Olayın basına yansımasıyla evlilikle hem ülkede hem de dünyada büyük tepki gördü, Dehaini ise partisinden istifa etti.

Haberin Devamı

BALAYINDAN SONRA OKULA DÖNDÜ

O dönem İngiliz medyasında yer alan bir haberde, Camargo'nun evlenmeden önce 16 yaşına girdiği hatırlatıldı ve genç kızın, 'biz mutluyuz, bana iyi davranıyor ben de ona iyi davranıyorum. Kimseye zararımız yok' ifadelerine yer verildi.

Damat 66, gelin 17 yaşında Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı

Birkaç ay sonra, Hussein ile Camargo Karayipler'de balayına gitti. Genç kız ayrıca tatilde çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bir fotoğrafta kumsalda oturdukları görülen çift bir başkasında ise birbirlerini öperken objektife yansımıştı. Ancak, genç kızın okula başlayacağı gerekçesiyle tatilleri erken son bulmuştu.

KAYINVALİDEYE ZAM TEPKİLERİ KATLADI

Öte yandan ortaya çıktığı anda tepki çeken bir diğer detaya göre, eski Belediye Başkanı düğünden hemen sonra, daha önce il milli eğitim müdürü olarak görev yapan kayınvalidesine 1.500 dolarlık bir zam yapmıştı. Genç kız, 2022 yılında Miss Araucária güzellik yarışmasında katıldı ve ikinci olmuştu.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Damat 66, gelin 17 yaşında Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı

Şu anda 66 yaşında olan politikacıyla evlenen 17 yaşındaki güzellik kraliçesi, Instagram'da 'nefret yorumlarına' cevap verdi. Çift, geçtiğimiz yıldan bu yana sayısız manşete konu olmuştu, aynı zamanda alışılmadık ama yasa dışı olmayan ilişkileri sebebiyle geçen yıl boyunca çok sayıda öfke dolu yorumla karşı karşıya kaldı. Yorumlar, genç kızın birinci yıl dönümlerinde sosyal medyada kendisinin ve kocasının isimlerinin yer aldığı haber sonuçlarının ekran görüntüsünü paylaşmasına yol açtı:

"Bir yıldır şunu bilmek istiyorum: (Evliliğimizin) Hayranı mısınız, yoksa nefret mi ediyorsunuz?"

Girls not Brides isimli sivil toplum kuruluşuna göre, Brezilya'da 2.2 milyondan fazla reşit olmayan çocuk evleniyor.