Dünya Düğün gecesi felaketi! Her yerde aradılar, bavulda çıktı

Düğün gecesi felaketi! Her yerde aradılar, bavulda çıktı

23.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Düğün gecesi hem karısının hem de kendi sonunu yazan 52 yaşındaki Thomas Nutt, tüm süreci büyük bir soğukkanlılıkla yürüttü. Günlerce herkesi kandıran adam sonunda yakayı ele verdi.

Düğün gecesi felaketi Her yerde aradılar, bavulda çıktı

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - İngiltere'de yaşayan ve düğün gecesinden sonra ortadan kaybolan Dawn Walker kendi halinde bir kadındı. Yakınları ona ulaşamayınca ne olduğunu öğrenmek için eşine sordular. Thomas Nutt ise büyük bir soğukkanlılıkla eşinin ciddi sorunları olduğunu ve ruhsal sıkıntıları yüzünden sırra kadem bastığını söyledi. Eşinin yakınlarının ısrarı devam edince de Nutt, karısının kaybolduğunu ve ondan haber alamadığını belirterek polise ihbarda bulundu.

Haberin Devamı

KAMERA KAYDI HER ŞEYİ ANLATTI

Dawn Walker ortadan kaybolduktan kısa bir süre sonra Batı Yorkshire Polisi, Calderdale ilçesindeki  Aysgarth Bulvarı yakınında bir bavulun içinde kadın cesedi buldu. Cesedin daha sonra Dawn Walker'a ait olduğu belirlendi. Kocası Thomas Nutt tutuklandı ve onu öldürmekten suçlu bulundu. Bir anda herkesi şoke eden bu tutuklamaya sebep olan kanıtlar ise kan donduracak türdendi. Yetkililer araştırmalar sonucunda bir kamera kaydı ele geçirdiler. Ortaya çıkan kayıtta Thomas Nutt elinde bir bavulla yürüyordu. Elindeki tekerlekli bavulla çamurlu yollardan geçen adam bavulu bir yere bıraktıktan sonra geri dönerek tekerlek izlerini siliyordu. Kamera kaydı neler olduğunu anlamak için oldukça netti ancak daha fazlasına ihtiyaç vardı.

Haberin Devamı

Düğün gecesi felaketi Her yerde aradılar, bavulda çıktı

Evlenmeden önce de sık sık problemler yaşayan çift, Dawn Walker'ın yakınlarına göre sağlıksız bir ilişkiye sahipti. Hatta kız kardeşinin ölümünün ardından konuşan Lisa Walker, Nutt'un kurbanını manipüle ettiğini ve onu üç yıl boyunca ailesinden izole ettiğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Çok acı çektiği halde kendini değersiz hissettiren bu adama katlanmak zorunda kalan kardeşim için yas tutuyorum."

GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YAPTI

Her bakımdan Dawn Walker'a şiddet uygulayan bu adam karısını öldürdüğü gibi onun kızına da ciddi anlamda işkence etti. Walker'ın kızı Guest düğünden sonra annesine ulaşamayınca Thomas Nutt'la birlikte yaşadıkları eve gitti. Nutt'a annesinin nerede olduğunu sordu ve cani adamdan annesinin ortadan kaybolduğu cevabını aldı. Hatta Nutt yüzsüzce Guest'e annesini birlikte arayabileceklerini de söylemişti. Guest de küçük oğluyla birlikte bu teklifi kabul edip eve girdi. Ancak Nutt gerçeği biliyordu. Guest'in aradığı annesi aslında oğluna yemek hazırladığı mutfağın içindeki dolaptaydı. Karısını canice öldürmesine rağmen kızının gözlerinin içine bakarak ona umut vermeyi sürdürdü.

Düğün gecesi felaketi Her yerde aradılar, bavulda çıktı

Tüm detayların ortaya çıkmasının ardından konuşan Dawn Walker'ın kızı Guest, yaşadığı hissi şu sözlerle anlattı:

"Bu adam tanıdığım en bencil insan. Anneme yaptığı şey zalimliğin de ötesinde. Onu sadece dövüp taciz etmekle kalmadı, birçok yönden saygısızlık etti ve sonunda da öldürdü. Annemin son saatlerini veya dakikalarını düşünüyorum da kim bilir ne kadar korkmuştur. Öldüğünü bile bile beni ve oğlumu onu aramaya götürdü. Daha sonra da beni eve çağırdı ve oğluma, annemin öldürüldüğü yerde öğle yemeği hazırladım. O sırada annemin nerede olduğu aklımda dönüp duruyordu. Neden beni acımasız şakasına dahil etti? Bana gülüyor muydu? Bunun düşüncesine bile dayanamıyorum. Annem evde ölüyken ben oradaydım."

ÖNCE İTİRAZ SONRA İTİRAF

Daha önce sahtekârlık, saldırı, darp ve taciz gibi suçlardan yargılanan adam bu kez karısını canice öldürme suçundan hakim karşısındaydı. Thomas Nutt polise verdiği ilk ifadede iddiaları reddetti. Ancak mahkemede ona ısrarla sorulduğunda bu kez kabul etti. Karısını düğünün ertesi günü boğarak öldürdüğünü, ardından da tatile giderken kullanacakları bavula karısını koyduğunu söyledi. Öyle ki karısının bavula sığmamasının ardından bacağını kırdığını da itiraf etti. Herkese karşı perişan koca rolünü oynayan Thomas Nutt, karısını bir çöp gibi evden dışarı çıkarmıştı. 2021 yılında yaşanan bu olayın ikinci duruşması geçtiğimiz perşembe günü görüldü. Müebbet hapis cezasına çaptırılan katil koca karara itiraz etmedi, davayı yakından takip eden Walker'ın ailesi ve halk ise adaletin yerini bulmasından dolayı mahkemeye teşekkür etti.