Dünya En büyük maç olacak

En büyük maç olacak

05.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

En büyük maç olacak

İrlandalı Conor McGregor, boksçu Mayweather ile yaptığı maçtan sonra ilk müsabakasına çıkacak. UFC Başkanı White, 6 Ekim’deki maçın UFC tarihinin en büyük müsabakası olacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Rakip Dağıstanlı

Boks efsanesi Floyd Mayweather ile karşılaştıktan sonra UFC ringlerine geri dönüşü merakla beklenen İrlandalı dövüşçü Conor McGregor’un ilk maçını kimle oynayacağı belli oldu. McGregor, UFC’nin yükselen yıldızı 29 yaşındaki Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov ile 6 Ekim’de ABD’nin Las Vegas kentinde karşı karşıya gelecek. Maçla ilgili konuşan UFC Başkanı Dana White, karşılaşmanın UFC tarihinin en büyük maçı olacağını iddia etti. 2016’nın Kasım ayından beri UFC maçına çıkmayan McGregor’un maçta göstereceği performans ise büyük merak konusu.

Hapis cezasından kurtuldu

Son olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Mayweather ile tüm dünyanın nefesini tutarak izlediği bir boks karşılaşmasına çıkan McGregor, bu maçı kaybettikten sonra hiçbir resmi müsabakaya çıkmamıştı. McGregor nisan ayında aralarında Nurmagomedov’un da olduğu rakiplerinin içinde bulunduğu bir otobüse demirle saldırmış ve bu olay sonrasında ABD’de gözaltına alınmıştı. Geçtiğimiz ay ABD’de mahkemeye çıkan McGregor, suçunu kabul etmiş ve ceza ödeyerek hapse girme tehlikesini atlatmıştı. Dana White, “Bu maçın olacağı belliydi. Bu maç çok büyük olacak” şeklinde konuştu.