Dünya Erkek arkadaşını kameraya aldı, izleyince hayatının şokunu yaşadı!

Erkek arkadaşını kameraya aldı, izleyince hayatının şokunu yaşadı!

16.04.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Amerika'nın New York şehrinde geçtiğimiz çarşamba günü kadın arkadaşının köpeğine tecavüz eden adam, sevgilisinin daireye kurmuş olduğu kameraya yakalandı. Köpeğinin tavırlarının değişmesinden şüphelenen kadın, yatak odasına yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüleri izleyince şok edici gerçekle karşılaştı.

Erkek arkadaşını kameraya aldı, izleyince hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Jesus Gutierrez, adı açıklanmayan 43 yaşındaki kadın arkadaşıyla ve onun maltiz cinsi köpeği 'Prenses' ile birlikte New York'un Manhattan bölgesindeki bir dairede kalıyordu. Çarşamba günü kadın işe gitmeden evvel daireye bir kamera yerleştirdi. Öğleden sonra 3:45 civarında Gutierrez'in köpekle birlikte olduğu görüntüler kayda yansıdı.

Haberin Devamı

KÖPEĞİN EVDE SAKLANMAYA BAŞLAMASI ÜZERİNE ŞÜPHELENMİŞ

İsmini vermek istemeyen kadın, 'Prenses'in evde saklanmaya başlaması üzerine şüphelendiğini bundan dolayı yatak odasına kamera yerleştirdiğini basına anlattı. Kadın, kameraya kaydedilen görüntüleri izlediğinde hayatının şokunu yaşadı. Görüntülerde erkek arkadaşı belden aşağısı çıplak vaziyette köpeği cinsel ilişkiye zorluyordu. "Çok uzun izleyemedim, dayanamadım. İzlediğim kadarıyla görüntüler iğrençti. Onunla yüzleştim" diyen kadın daha sonra durumu polise ihbar etti.

ADAM, YARIM SAAT BOYUNCA KÖPEĞE TACİZDE BULUNMUŞ

Savcılığın iddiasında, Gutierrez'in prenses adlı köpeği yarım saat boyunca istismar ettiği, hayvana parmaklarını kullanarak cinsel tacizde bulunduğu ifade edildi. Ayrıca Gutierrez'in kendisini hayvanın cinsel organlarına sürttüğü iddia edildi. Savcılık izlenilen video kayıtta köpeğin sıkıntı çektiğinin görülebildiğini belirtti.

Haberin Devamı

GUTİERREZ OLAY SIRASINDA ALKOLLÜYMÜŞ, KÖPEĞİ KADIN ZANNETMİŞ

Gutierrez'in avukatı Jack G. Goldberg, müvekkiline karşı hiçbir kanıt olmadığını, söz konusu videoyu da izlemediğini söyledi. Gutierrez'in olay sırasında alkollü olduğunu belirten avukatı Goldberg, müvekkilinin birlikte olduğu kadını tarif ederken farklı olarak tanımladığını söyledi. Avukatı ayrıca Gutierrez'in altı çocuk babası ve çok çalışkan bir insan olduğunu dile getirdi.

ADAM MAHKEMEYE, KÖPEK VETERİNER KLİNİĞİNE GÖTÜRÜLDÜ

Polis, Gutierrez'i akşam 7:30 sularında gözaltına aldı. Travma geçiren köpeği de veteriner kliniğine götürdü. Gutierrez hayvana işkence ve bir hayvanla cinsel ilişki ithamlarıyla suçlandı. Önümüzdeki perşembe günü Manhattan mahkemesinde görülecek duruşmasında İngilizce tercüman talep eden adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gutierrez mahkeme binasından ayrılırken basın mensuplarının ısrarlı sorularını "İngilizce bilmiyorum, İngilizce bilmiyorum" diyerek cevapsız bıraktı.