Dünya Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var!

Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var!

22.01.2024 - 15:17 | Son Güncellenme:

Evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısını kan donduran bir cinayetle hayattan kopardı, yakalanınca polisler tarafından sorgulandığı sırada tüyler ürperten bir açıklamaya imza attı. 

Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var

Jerry Odum isimli cani, nişanlısı Vickie Edge'e beyzbol sopasıyla saldırarak yaşamına son verdi. Odum, 59 yaşındaki Edge'in cesedinin 2020 yılının Ağustos ayında ABD'nin Florida eyaletindeki evlerinin oturma katında bulunmasından bir gün sonra tutuklandı.

Haberin Devamı

TÜYLER ÜRPERTEN SAKİNLİKLE ANLATTI

Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var

Yeni ortaya çıkan rahatsız edici görüntüler, Floridalı bir adamın, düğün masraflarını karşılayamadığı için nişanlısını beyzbol sopasıyla döverek öldürdüğünü soğuk kanlılıkla itiraf ettiği anı gözler önüne serdi.

Odum'un, polisler tarafından tüyler ürperten sorgulamasının görüntüleri ise yakın zamanda ortaya çıktı. Katil, sorgu odasında oturarak, planladıkları düğünden iki ay önce masaj salonu sahibi Edge'i nasıl öldürdüğüne dair 40 dakikalık bir itirafta bulunurken video kaydına alındı.

'DÜĞÜN İÇİN PARAM YOKTU'

Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var

Amerikan basınına göre görüntülerde Odum, "Düğün için ödeyecek param yoktu" dedi.

"Sanırım bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyordum ve dün olanlara da bu sebep oldu. Gitmeye hazırlanıyordu ve ona bir sürprizim daha olduğunu söyledim. Elimde bir beysbol sopası vardı ve ona vurdum."

'BUNU NEDEN YAPIYORSUN?'

Evlilik arifesinde nişanlısını döverek öldürdü: Bir sürprizim var

İtirafının devamında, Edge'in korkunç saldırı sırasında, 'Bunu neden yapıyorsun?' diyerek yalvardığını ekledi.
Tüyler ürperten bir soğuk kanlılıkla şeytani cinayetin detaylarını aktaran Odum, nişanlısı çığlık atmaya başlayınca onu boğazını sıkarak boğduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

Sorgulamayı gerçekleştiren dedektife, zavallı kadınla bir flört uygulamasında tanıştığı zaman diliminde 'meteliksiz kaldığını' söyledi.

"Evlenmekten bahsetmeye başladı, bir ev almak istediğinden bahsediyordu ve gerçekçi olmak gerekirse bunu yapacak param olmasa da ben de bunu kabul ediyordum." 

Hatta bankada yeterli parası olmamasına rağmen Edge'e Ekim 2020'de yapılacak düğün masraflarını karşılamak için 15 bin dolarlık bir çek bile yazdı.