Dünya Facebook’ta 13 cinayet itirafı!

Facebook’ta 13 cinayet itirafı!

18.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD, Facebook hesabından 13 kişiyi öldürdüğünü açıklayan seri katilin peşine düştü. Ohio genelinde yapılan aramalarda halka dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuldu

Facebook’ta 13 cinayet itirafı

ABD’nin Ohio eyaletine bağlı Cleveland kentinde polis, Facebook hesabında yayınladığı videoda 13 kişiyi öldürdüğünü açıklayan Steve Stephens isimli şüpheliyi arıyor. Rastgele bir kişiyi vurduğu videoyu da Facebook hesabında paylaşan Stephens’ın teşhis edilmesi halinde silahlı ve tehlikeli olabileceği için yaklaşılmaması uyarısı yapıldı. Cleveland Emniyet Müdürü Calvin Williams, cinayetlerden birini doğrularken diğer kurbanlarla ilgili ellerinde henüz bir bilgi bulunmadığını açıkladı. Cleveland Emniyet Müdürlüğü, öldürülen kişinin 74 yaşında olduğunu ve cinayetin “rastgele” işlenmiş izlenimi verdiğini bildirdi. Emniyet yetkilileri, medya aracılığıyla şüpheli Steve Stephens’a da teslim olma çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Öte yandan Facebook da yaptığı yazılı açıklamada, yetkililerle tam iş birliği yapıldığını belirterek “Bu tür içeriklerin sitede yer almasına izin verilmeyecektir” denildi. Olay hakkında ‘korkunç bir suç’ tanımlaması yapıldı.