Dünya 'Hannibal' korkusu aşklarını bitirmiş

'Hannibal' korkusu aşklarını bitirmiş

22.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

ABD'li ünlü televizyoncu Martha Stewart, bir dönem aşk yaşadığı Anthony Hopkins'i, oynadığı yamyam "Hannibal Lecter" karakterinden korktuğu için terk ettiğini açıkladı.

Hannibal korkusu aşklarını bitirmiş

DIŞ HABERLER - ABD'de ünlü televizyoncu ve iş insanı Martha Stewart (80) sinemadaki karakterlerin insanları nasıl etkilediğini bir kez daha gözler önüne serdi. Martha Stewart, Ellen DeGeneres'in TV programında yer alan "Yalan Nerede?" adlı oyunda kendisiyle ilgili bazı iddiaların doğru olup olmadığını açıkladı. DeGeneres, oyun kapsamında Marth Stewart'a "Anthony Hopkins'ten yamyam Hannibal Lecter karakterinin ürkütücülüğü nedeniyle ayrıldığı" iddasının doğru olup olmadığını sordu.

Haberin Devamı

'Ya beni de yerse'

Bu konunun iddia değil gerçek olduğunu belirten Martha Stewart şunları söyledi: "Maine eyaletindeki ormanda yüz dönümlük büyük, korkutucu bir evim var. Etrafında başka yapı yok. Anthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal Lecter karakterinden o kadar ürkmüştüm kü sevgilisi olmamıza rağmen Hopkins'i evime götürmeyi düşünemedim bile. Tek düşünebildiğim, Hopkins'in Hannibal karakteri olarak evimde yemek yemesi halinde benim buna nasıl bir tepki vereceğimdi. Bu korkuyla Hopkins'i terk ettim." Öte yandan, 1991 yapımı "Kuzuların Sessizliği" filminde kurbanlarını yiyen bir seri katil olan Hannibal Lecter'ı canlandıran Hopkins, bu rolüyle 1992'de "En İyi Erkek Oyuncu Oscar Ödülü"nü kazanmıştı.