Dünya Havalimanında şok anlar! Bavul açıldı, cesetler ortaya çıktı!

Havalimanında şok anlar! Bavul açıldı, cesetler ortaya çıktı!

13.02.2024 - 08:57 | Son Güncellenme:

Yetkililer Afrika ülkesinden gelen yolcular için rutin kontrolleri yapıyordu. O sırada arama köpekleri harekete geçti, şüphelendikleri olağan dışı bir şey vardı. Şüpheleri üzerine çeken yolcu kokunun yalnızca kurutulmuş balıktan kaynaklandığını savundu. Güvenlik görevli kontrol için hemen bavulu açtırdı. Kapak açıldığı anda asla hayal edemeyecekleri manzara ile karşı karşıya kaldılar.

Havalimanında şok anlar Bavul açıldı, cesetler ortaya çıktı

Akıllara durgunluk veren olayın adresi ABD'deki Boston Logan Havaalanı olarak kayıtlara geçti. Buna göre, havalimanında görevli olan arama köpekleri Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden dönen yolculardan birinin bavulundan şüpheli bir koku aldı. Yolcu ilk başta kokunun yalnızca kurutulmuş balıktan kaynaklandığını önü sürdü.

Haberin Devamı

KENDİ 'TÜKETİMİ' İÇİN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Havalimanında şok anlar Bavul açıldı, cesetler ortaya çıktı

Ancak güvenlik görevlileri yolcunun beyanını kontrol etmek için bavulu açtıklarında gözlerine inanamadılar. Bagajı içine ölü maymunların cesetleri doldurulmuştu. Yetkililerden Ryan Bissette, ölü halde bulunan hayvanların yolcunun 'kendi tüketimi' için olduğunu aktardı.

Gümrük ve Sınır Korumadan sorumlu yerel liman müdürü Julio Caravia ise tehlikeler konusunda uyararak şöyle konuştu:

"Yaban etinin ABD'ye getirilmesinin yol açtığı potansiyel tehlikeler gerçek. Ebola virüsü de dahil olmak üzere hastalığa sebep olabilecek mikropları taşıyabilir."

Hayvan cesetlerinin tamamına ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi tarafından el konuldu ve imha edilmek üzere işaretlendi.