Dünya Hırsızlık için girdiği evde cinsel organından bıçaklandı

Hırsızlık için girdiği evde cinsel organından bıçaklandı

04.01.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

Hırsızlık yapmak için girdiği evde dehşeti yaşayan hırsızın başına gelenler, dünya medyasında ses getirdi.

Hırsızlık için girdiği evde cinsel organından bıçaklandı

Yaklaşık 72 milyon nüfusuyla dünyanın turizm cenneti olarak bilinen ülke Tayland'da akıllara zarar bir olay meydana geldi. Önce yerel sonra da uluslararası medyada gündem olan gelişmenin detayları ise kan dondurdu. 83 yaşındaki bir adamın evine giren hırsız, ev sahibi tarafından etkisiz hale getirildi ve defalarca bıçaklandı.

Haberin Devamı

BIÇAKLANARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Evinin aynı hırsız tarafından beş defa soyulduğunu öne süren Tanat isimli kişi, gece saatlerinde evden gelen sesler üzerine mutfağa gittiğini ve burada orta yaşlardaki hırsızla karşılaştığını dile getirdi. İkili arasında çıkan arbede sonucu hırsız bıçaklanarak yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri ise şüpheliyi hastaneye götürdü.

CİNSEL ORGANI YARA ALDI

Hastanede cinsel organından bıçaklandığı tespit edilen şahsa 14 dikiş atıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada hırsızın uyuşturucu bağımlısı biri olduğu belirtildi. Ev sahibi ise şahsın binaya ikinci katın camından girdiğini kaydetti. Talihsiz aile ise hırsız nedeniyle bir süredir korku içinde yaşadıklarını belirterek polise teşekkür etti.