Dünya James Bond gelecekte 'cinsiyetsiz' olabilir

James Bond gelecekte 'cinsiyetsiz' olabilir 

13.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz ajan "007"nin maceralarının anlatıldığı ünlü film serisi "James Bond"un yapımcısı Barbara Broccoli, efsane karakterin gelecekte "non-binary" (kendini ne erkek ne de kadın olarak gören kişi) şeklinde olabileceğini açıkladı.

James Bond gelecekte cinsiyetsiz olabilir

 DIŞ HABERLER - Bir podcast yayınına katılan Broccoli, ekim ayında vizyona giren yeni Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok"tan sonra 007'yi oynamama kararı alan aktör Daniel Craig'in yerini alacak aktörün "non-binary" bir karakteri canlandırabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Seyirci kabul eder mi?

Broccoli, yeni Bond'un kadın mı yoksa erkek mi olacağıyla ilgili tartışmalara ilişkin "007 erkekliğin sembolü gibi görülse de gelecekte non-binary olabilir, önemli olan doğru oyuncuyu bulmamız" dedi. 007'nin zamana uyum sağlaması gerektiğini belirten Broccoli, bir sonraki Bond'un yine İngiliz oyunculardan seçileceğini ancak bu kez siyahi olabileceğini söyledi. "Non-binary" James Bond'un nasıl olacağı, seyircinin onu kabul edip etmeyeceği tartışılırken karakteri oynayacak aktörler arasında Rege-Jean Pagei, Idris Elba, Tom Hardy ve Richard Madden'ın adı geçiyor.

 

Yazarlar