Dünya Kanlı saldırı kamerada! Aniden belirdi, sivri dişleriyle durmak bilmedi!

Kanlı saldırı kamerada! Aniden belirdi, sivri dişleriyle durmak bilmedi!

04.04.2024 - 11:28 | Son Güncellenme:

Safari sırasında aniden ortaya çıkan fil gözü dönmüşçesine turist kafilesinin peşine takıldı. Araca yetişene kadar pes etmeyen devasa hayvanın kanlı saldırısı video kaydıyla gözler önüne serildi.

Altı tatilci, Zambiya'da bulunan Kafue Ulusal Parkı'nı gezerken, beş tonluk bir fil aniden peşlerinden koşmaya başladı. Videoda, öfkeli filin, onlara yetişmeye çalışırken hızla ilerlediği görüldü.

Haberin Devamı

Kayıtta, turistlerden birinin 'hızla geliyor' dediği duyuldu. Sürücü daha sonra aracı aniden durdurdu. Kafileye yetişen fil sağa doğru bir hamle yaparak ve araçtan çığlıklar yükselirken saldırdı.

VİDEO KESİLDİĞİNDE ÇIĞLIKLAR HALA DEVAM EDİYORDU

Devasa hayvan bir metrelik dişlerini kullanarak aracı altından yakalayıp devirdi. Korkudan yerlerine mıhlanan turistler çığlıklar içinde kalırken daha sonra video bir anda kesildi.

Kanlı saldırı kamerada Aniden belirdi, sivri dişleriyle durmak bilmedi

Korkunç olayda 80 yaşındaki ABD'li bir kadın hayatını kaybetti. Ancak turistin kamyonun devrilmesi sonucu mu hayatını kaybettiği yoksa filin onu ezmesi sonucu mu yaşamını yitirdiği belirsizliğini koruyor. Diğer turistlerden biri ağır dördü ise hafif yaralandı.

YILDA 500 ÖLÜM KAYDEDİLİYOR

Haberin Devamı

Öte yandan internette yayılan görüntüler hızla yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları, sürücünün aracı neden durdurmaya karar verdiğine dair sorularını dile getirdi.

Fillerin Afrika'da yılda yaklaşık 500 kişiyi öldürdüğü kaydediliyor. İlk belirlemelere göre, araçtaki tüm konukların, dünyanın en eski ve ikinci büyük safari parkı olan Kafue Ulusal Parkı'ndaki Lufupa Nehri Kampı'nda kalan Amerikalılar olduğu düşünülüyor. Polis olayı araştırıyor.