Dünya Kanye’den gamalı haç paylaşımı!

Kanye’den gamalı haç paylaşımı!

03.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yahudi karşıtı açıklamalarıyla büyük tepki çeken Amerikalı şarkıcı Kanye West dün Twitter’dan Davut Yıldızı ile birleştirilmiş bir gamalı haç resmi yayınlayınca hesabı askıya alındı.

Kanye’den gamalı haç paylaşımı

Ünlü rapçi Kanye West, şok eden açıklamalarına devam ediyor. Daha önce Yahudi karşıtı açıklamlarıyla büyük tepki çeken Kanye, şimdi de Twitter hesabından yaptığı paylaşım sonrası olay yarattı. Geçen günlerde Alex Jones’un ‘Infowars’ adlı şovunda “Hitler’i seviyorum” açıklaması yaparak tepki çeken West, Davut Yıldızı ile birleştirilmiş bir gamalı haç resmi yayınladı. West paylaşımın üstüne “YE24 herkesi seviyor” yazdı. West, “Hitler’in de iyi taraflarını görüyorum. Naziler’i seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Kanye’den gamalı haç paylaşımı

Hesabı kapandı

Bu gelişmelerin ardından Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, Kanye West’in platformdaki hesabını askıya aldı. Hesabının askıya alınacağını öğrenen West, son olarak Musk’ın bir yatta yarı çıplak olduğu fotoğrafı paylaşarak “Herkes bunu son tweetim olarak hatırlasın” yazdı. Musk ise kilolu fotoğrafının kendisi için motivasyon olacağını belirtti ve kararından geri adım atmadı. Kanye West, Elon Musk’ın platformu satın alması sonrası platforma afla dönmüştü.