Dünya Kardashian’ın kaset korkusu

Kardashian’ın kaset korkusu

12.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Ray J ile çektiği sansasyon yaratan seks kasetinin devamının olduğu ve görüntülerin sızmasını engellemek için avukat ekibi tuttuğu iddia edildi.

Kardashian’ın kaset korkusu

ABD’li TV yıldızı Kim Kardashian'ın yaklaşık 20 yıl önce sevgilisi Ray J ile çektiği seks kasetinin görüntülerinin yayınlamasından korktuğu ve bu nedenle daha şimdiden avukatlara yüz binlerce dolar harcadığı ortaya çıktı. Kardashian’ın o dönem sevgilisi olan Ray J, seks kasetinin, videoyu çekmelerinden 5 yıl sonra 2007’de “Kim Kardashian: Superstar” adıyla piyasaya sürülmesini sağlamıştı. İngiliz “Sun” gazetesinin haberine göre, Ray J’nin kasetin ikinci bölümünü yayınlayarak milyon dolarlar kazanmayı planlaması üzerine Kardashian’ın ailesini "ne pahasına olursa olsun" korumak için avukat ekibine yüz binlerce dolar harcadı. 

Haberin Devamı

Kasetle ünlenmişti

Kardashian’ın bu yıl boşandığı eşi Kanye West, yakın zamanda “Ona (Kim’e) en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım” diyerek Ray J’de artık görüntülerin olmadığını iddia etmişti. Ancak, Sun’a konuşan bir kaynak “Kim, Ray J’de başka kasetlerin olduğunu biliyor. Bazı görüntüler inanılmaz derecede samimi olacak” dedi. Şimdi 2 ila 8 yaşları arasındaki 4 çocuğunu korumak için çaresiz olduğu belirtilen Kardashian’ın bu görüntülerle değil, girişimcilik ve aktivistlik yönleriyle anılmak istediği öğrenildi.

Öte yandan, 2000’lerin başında sadece sosyetik Paris Hilton'un stilisti olarak bilinen Kardashian, söz konusu kasetin yayınlanmasının ardından ünlenmişti. Nitekim Kardashian’ın bu ünü, kasetin çıkmasından birkaç ay sonra ailesiyle yapmaya başladığı “Keeping Up With The Kardashians” adlı TV şovunun başarısını olumlu olarak etkilemişti. Bu şovun ardından Kardashian ailesinin üyelerinin büyük bir servet kazandığı biliniyor.