Dünya Kardeş olduklarını tesadüfen öğrendiler

Kardeş olduklarını tesadüfen öğrendiler

23.01.2014 - 08:51 | Son Güncellenme:

Üniversite kampüsünde tesadüfen yoları kesişen ve kısa sürede çok yakın arkadaş olan iki genç kız birbirleri hakkındaki gerçeği öğrendiklerinde şok oldular

Kardeş olduklarını tesadüfen öğrendiler

Üniversite kampüsünde tesadüfen yoları kesişen ve kısa sürede çok yakın arkadaş olan iki genç kız aynı donörden alınan spermle kardeş oldukları ortaya çıktı.
New Orleans’ta Tulane Üniversitesi’ne yeni başlamış Mikayla Stern-Ellis ve Emily Nappi’nin yolu ilk olarak aynı yurtta oda aramaları sırasında kesişti. Aynı odada kalamamalarına rağmen Facebook yoluyla irtibatı koparmayan iki arkadaş ilk görüşmelerinde ise isimsiz bir donörden alınan sperm sayesinde hayata geldiklerini öğrendi.
iki kız arkadaş daha sonra ise bu donörün Kolombiyalı olduğunu öğrendi. Mikayla’nın ailesi ise daha sonra olayı merak etmesine rağmen listede 1000 donör olduğunu ve Kolombiyalı bir donörü hatırlamadıklarını belirttiler.
iki arkadaş daha sonra donör numaralarını karşılaştırdıklarında ise benzerliklerinin tesadüfi olmadığını öğrendiler. Daha sonradan iki kardeşin başka benzerliklerini de olduğu ortaya çıktı. Her ikisinin de Kaliforniya’da tiyatroya gittiği ve son alışverişte aynı ceketi aldıkları ortaya çıktı. İki kız kardeş şimdilerde ise aynı Facebook profilini kullanıyorlar