Dünya 'Karındeşen Nine' sen ne yaptın! Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

'Karındeşen Nine' sen ne yaptın! Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

22.12.2022 - 06:59 | Son Güncellenme:

Yıllarca patoloji uzmanı olarak görev yapan 66 yaşındaki kadın, torunu ve eşiyle birlikte yaşıyordu. Ancak üçlü arasındaki anlaşmazlıklar dinmek bilmiyordu. Yine yaşanan kavgalardan birinde eline bıçağı aldı ve banyoya daldı. İşte yaptıklarını suç canlandırmasında tek tek anlatan 'Karındeşen Nine'nin tüyler ürperten planı.

Karındeşen Nine sen ne yaptın Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr - Rusya'nın en iyi kliniklerinden birinde patoloji uzmanı olarak çalışıyordu. Uzun yıllar başkent Moskova'daki bir hastanede çalıştıktan sonra emekli olan ancak âşık olduğu mesleğini son nefesine kadar yapmak isteyen kadın bir klinikte çalışmaya devam ediyordu. 66 yaşındaki emekli doktor Svetlana Shilyaeva, Tula şehrindeki evi ve bir süredir çalıştığı klinik arasında mekik dokuyordu.

Haberin Devamı

Karındeşen Nine sen ne yaptın Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

Kadının 22 yaşındaki torunu Svyatoslav Pzaylov ise kısa bir süre önce hayatını 29 yaşındaki Yuliya Pazylova adlı kadınla birleştirme kararı almıştı. Dünyaevine giren ikili mali gerekçeler nedeniyle kendilerine ev bulmakta zorlanıyordu. 66 yaşındaki nine, kendisinden 44 yaş küçük torunu ve onun eşinin yaşadığı probleme tanıklık edince tereddüt etmeden evini genç çifte açtı. 22 yaşındaki genç adam, ninesinin bu hareketi karşısında mutluydu. 

ÇOKTAN PLAN YAPMAYA BAŞLAMIŞTI

Patolog Shilyaeva, 22 yaşındaki torununun mutluluğunu önemsiyordu. Evde artık üç kişi yaşamaya başlamışlardı. Torununun eşi Yuliya Pazylova ile yıldızı daha ilk günde bile barışmamıştı. Genç kadının tavırlarından hoşlanmayan Shilyaeva bir süre sessiz kalmayı seçti. Fakat genç kadınla aralarındaki anlaşmazlık giderek tırmanıyordu. Eşi ve ninesi arasında sıklıkla arabuluculuk yapmak zorunda kalan torun için kavgalarını ayırmak her geçen gün daha da zorlaşmaya başlamıştı. İkisi arasında köprü görevini üstlenen genç adam tarafları her kavganın sonunda barıştırdığına inanıyordu. Oysa gerçek çok daha başkaydı. Ninesi, yeni evlendiği eşinden yalnızca hoşlanmıyor, ondan adeta nefret ediyordu. Daha da korkunç olanı ise ninesinin çoktan eşini öldürme planları yapmaya başlamasıydı.

Haberin Devamı

Karındeşen Nine sen ne yaptın Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

BANYODAN SAĞ ÇIKAMAYACAKTI

Svyatoslav Pzaylov, soğuk bir Tula sabahında eşiyle şiddetli bir kavgaya tutuştu. Aylardır ninesiyle gerginlik yaşayan kadın bu kez kocasıyla problem yaşıyordu. Eşine fiziksel bir saldırıda bulunmayan adam eşyalarını toplayıp evi terk etmeye karar verdi. Pzaylov, ninesine ve kavga ettiği eşine hiçbir şey demeden evden çıktı. Kavganın fitilini ateşleyen son tartışmadan sonra 66 yaşındaki nine bir süredir yaptığı planları hayata geçirmeye karar verdi. 29 yaşındaki genç kadın henüz başına geleceklerden habersiz kendini banyoya atmıştı. İstediği tek şey kocasıyla yaşadığı gerginliği ona unutturacak bir duş yapmak ve kafasını toplamaktı. Ancak genç kadın banyodan bir daha sağ çıkamayacağını bilmiyordu.

KALAN PARÇALARI KÖPEKLERE DAĞITTI

Haberin Devamı

Aylardır kendisiyle tartışan kadının bu kez torunuyla kavga ettiğini gören, torununun gözleri önünde eşyalarını toplayıp evini terk ettiğine tanıklık eden 66 yaşındaki emekli doktor, mutfak çekmecesini açtı ve eline aldığı bıçakla banyonun yolunu tuttu. Kapıyı açar açmaz dehşetle çığlık atan Yuliya Pazylova korkmakta haklıydı. Emekli doktorun elinde bir bıçak vardı ve amacının ne olduğunu çok iyi anlamıştı. Hızlıca küvetten çıkmaya çalışan genç kadın başarılı olamadı. Vücuduna bıçak darbeleri alan genç kadın banyoda can verdi.

Shilyaeva, yakalanmamak için genç kadının cansız bedeninden kurtulmalıydı. 66 yaşındaki kadın, cesetten ancak onu parçalara ayırarak kurtulabileceğine karar verdi. Canice genç kadının bedenini kesmeye başlayan emekli doktor, cesedin baş ve leğen kemiği kısımlarını nehir kenarındaki bir su deposuna bıraktı. Kalan parçaları ise ücra bir mahallede köpeklere dağıttı. Olay duyulduktan sonra 'Karındeşen Nine' olarak anılacak olan Shilyaeva, yakalanmayacağını düşünüyordu ancak yanılıyordu. Kurbanını gözünü bile kırpmadan öldüren 66 yaşındaki katil, en ufak bir kanıtın bile bir cinayeti aydınlatabileceğini bildiği için banyoyu saatlerce baştan aşağıya temizlemişti. Fakat bu çabası onu kurtarmaya yetmedi.

'BİR DAHA AİLEMİZİ RAHATSIZ EDEMEYECEK'

Hızlıca evinin yolunu tutan Shilyaeva kapıdan içeri girdiğinde torununun henüz dönmediğini anladı. Evde yalnız başınaydı. Saatlerce evde tek başına kalmaya devam eden Shilyaeva, vakit gece yarısını geçtikten sonra soluğu polis merkezinde aldı. Karakola gidip torununun eşinin kaybolmuş olabileceğini memurlara söyleyen kadın, yaptığı bu hareketle şüpheleri üzerinden atabileceğini düşündü. 29 yaşındaki genç kadının kayıp olduğunu öğrenen ekipler hızlıca olayla ilgili araştırmalarına başladı.

Haberin Devamı

Shilyaeva eve döndükten sonra hayatına kaldığı yerden devam etti. Cinayetten tam 24 saat sonra torunu Svyatoslav Pzaylov'un annesine telefon açtı. 'Karındeşen Nine' kızına "Bir daha Yuliya ailemizi rahatsız edemeyecek" dedi. Birkaç gün boyunca genç kadının başına ne gelmiş olabileceğini araştıran polisin ilk şüphelendiği kişi Shilyaeva'nın torunuydu. Ortadan kaybolan kadının en son kocasıyla kavga ettiğini Shilyaeva'dan öğrenen ekipler, katilin torunundan şüpheleniyordu. Günler sonra işe gitmek üzere kapıyı açan Shilyaeva polisi karşısında gördüğünde büyük bir şok yaşadı.

Karındeşen Nine sen ne yaptın Torununun karısını kesip kesip köpeklere attı

YAPTIĞI TEMİZLİK KANITLARI SİLMESİNE YETMEDİ

Ekipler, genç kadının yaşadığı Shilyaeva'nın evinde oldukça uzun ve detaylı bir incelemeye koyuldu. Ne torununun ne de kendisinin şüpheli olarak görülmeyeceğini zanneden 'Karındeşen Nine' şaşkındı. Banyoda kanıt bırakmamak için saatlerce temizlik yapan Shilyaeva kendisinden çok torununun başına bir şey geleceğini düşünüyordu. Polis ise kadının bir cinayete kurban gittiğine neredeyse emindi.

Haberin Devamı

Polise göre katil ya Shilyaeva ya da kadının kocasıydı. Banyodaki kalıntıları yok etmek için büyük bir çaba sarf eden Shilyaeva her ne kadar yakalanmayacağını düşünse de aslında gerçekler ortadaydı. Büyük bir çaba içinde cinayetin izlerini yok etmeye çalışmasına rağmen ekipler banyoda kan izlerine ve çeşitli ipuçlarına rastladı. Yapılan incelemelerde baş şüpheli en sonunda belliydi. Shilyaeva, cinayetten tam iki ay sonra gözaltına alındı.

'SON OLARAK DA KALBİNDEN BIÇAKLADIM'

Sorgusunda kendisine yöneltilen tüm sorulara olumsuz yanıtlar veren Shilyaeva ekiplere cinayetle bir ilgisi olmadığını söyledi. Uzun uğraşlara rağmen Shilyaeva'dan bekledikleri cevapları duyamayan ekipler onu bir yalan makinesi testine sokmaya karar verdi ve gerçekler teker teker ortaya çıkmaya başladı. Yalan makinesi testinde başarısız olan Shilyaeva teker teker yaptıklarını itiraf etmeye başladı. Kendisini sorgulayan polis memuruna "Onu kolayca öldürdüm" diyen Shilyaeva, şöyle devam etti:

"Mutfaktan bir bıçak aldım ve banyonun kapısını açtım. O sırada Yuliya küvetteydi. Çığlık attı. Hızlıca elimdeki bıçakla ona saldırdım. Karnından ve dizinden yaraladım onu. Yere düştü. Son olarak da kalbinden bıçakladım. Evet, onu ben öldürdüm, cesedini parçaladım ve cesedinin parçalarını sakladım."

15 YILA KADAR HAPİS CEZASI ALABİLİR

Kan donduran itiraflar karşısında polis memurları şoka girmişti. Bütün bu itirafları bir suç canlandırmasında da tekrarlayan ve cinayeti nasıl işlediğini en ufak ayrıntısına kadar anlatan kadının gözaltında tutulmasına karar verildi. 15 Şubat'a kadar gözaltında tutulacağı duyurulan 66 yaşındaki 'Karındeşen Nine'nin suçlu bulunması halinde 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği duyuruldu.