Dünya Kayınvalidesini öldürüp cesedin üzerinde sigara içti! Kocası şikayetçi olmadı

Kayınvalidesini öldürüp cesedin üzerinde sigara içti! Kocası şikayetçi olmadı

06.03.2023 - 11:46 | Son Güncellenme:

İtalya'da meydana gelen ve kan donduran olayda genç kadın, kayınvalidesini korkunç şekilde öldürdü. Olayın devamında ortaya çıkan detaylar ise saç baş yoldurdu.

Kayınvalidesini öldürüp cesedin üzerinde sigara içti Kocası şikayetçi olmadı

İtalya'da meydana gelen korkunç olay dünya basınına bomba gibi düştü. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu. İtalya'nın Sicilya bölgesinde bulunan küçük bir kasabada yaşanan olayda, 32 yaşındaki Laura Di Dio, 62 yaşındaki kayınvalidesi Margherita Margani'yi profesyonel bir katil gibi öldürdü. Bıçak ve makas darbeleriyle ağır yaralar alan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kahve alma bahanesiyle yan dairede bulunan kayınvalidesine gelen genç kadın iddiaya göre burada Margani ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönünce olanlar oldu.

CESEDİN ÜZERİNE OTURUP SİGARA YAKTI

Yaşlı kadının çığlıklarını duyan akrabaları ise hemen daireye koştu. Odaya girdiklerine gözlerine inanamayan aile üyeleri hemen polisi aradı. Polis ekipleri olay yerine kısa sürede gelirken o sürede, genç kadın cesedin üzerine oturarak sigara içti. Polis kendisini gözaltına alana kadar da yerinden kımıldamadı.

Kayınvalidesini öldürüp cesedin üzerinde sigara içti Kocası şikayetçi olmadı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan koca ise, eşinin zihinsel sorunlar yaşadığını iddia ederek 'Tedavi olmak istemedi, doktora danıştık ama ilaç tedavisi olmadı. Onun için her şeyi yaptım' dedi.

AVUKAT MUAYENE İSTEDİ

Açıklamalarının devamında devamında karısını çok sevdiğini belirten koca, karısının annesine yaptıklarından dolayı şikayetçi olmadı ve olayın nefsi müdafaa olduğunu da savundu. Ailenin avukatı Salvatore Timpanaro, mahkemeye çıkmaya uygun olup olmadığını belirlemek için bir psikiyatrik muayene istedi. Timpanaro konuyla ilgili şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Zihinsel sorunlarını destekleyecek kesin belgelerimiz var. Di Dio, anlayış ve iradeden yoksun ve bu nedenle kocası Francesco Arnone, açıkca onu savunuyor'

Söz konusu avukat açıklamalarının devamında ise 2 çocukları bulunan çiftin şimdilik boşanmayı düşünmediğini de aktardı.

Kayınvalidesini öldürüp cesedin üzerinde sigara içti Kocası şikayetçi olmadı

Yazarlar