Dünya Keanu Reeves’e ‘ölümsüzlük’ teklifi!

Keanu Reeves’e ‘ölümsüzlük’ teklifi!

04.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen filmlerinden olan ve yeryüzünde yaşayan ölümsüz bir ırkın maceralarını anlatan “The Eternals” için oyuncu kadrosuna Keanu Reeves’in dahil edeceği konuşuluyor...

Keanu Reeves’e ‘ölümsüzlük’ teklifi

Türkiye’de gösterimde bulunan ‘John Wick 3’le gündemde olan yıldız Keanu Reeves yeni bir Marvel uyarlamasında yer alabilir. ‘Avengers: Infinity War’un ardından evrenin farklı hikâyelerinin sinemaya uyarlanması gündemde. Jack Kirby’nin yaratıcısı olduğu ‘The Eternals’ın film uyarlaması Marvel’ın yeni projeleri arasında yer alıyor. Filmin yönetmenliğini bol ödüllü ‘The Rider’la dikkati çeken Chloé Zhao üstlenecek.

Haberin Devamı

Kadro şekillendi

Projenin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan Richard Madden, Kumail Nanjiani ve Angelina Jolie gibi isimlerin ardından şimdi de kulislerde kadroya eklenen yeni ismin Keanu Reeves olacağı konuşuluyor. Bir seri olarak izleyiciyle buluşacak ‘The Eternals’, yeryüzünde yaşayan ölümsüz bir ırkın maceralarına odaklanıyor. Resmi bir vizyon tarihi açıklanmamış değil. Ancak ağustos ayında çekimlerine başlanacak ‘The Eternals’ın 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Yazarlar