Dünya Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu!

Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu!

28.01.2023 - 11:07 | Son Güncellenme:

Tayland'da bir kadın eşinin başka bir kadınla arasında geçen mesajları yakaladı. Olayın devamı dünya basınında gündem oldu.

Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu

Tayland'ın en tanınan şehirlerinden olan ve yaşanan cinsellik skandalları ile gündeme gelen Phuket'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Söz konusu olay dünya basınında kısa sürede gündem oldu.

Haberin Devamı

MESAJLARI YAKALADI

İsmi henüz açıklanmayan kadın, kocasının bir hayat kadınıyla olan mesajlaşmalarını iddiaya göre telefonda yakalandı. Kocasını fiziki takibe alan kadın eşinin bir masaj salonuna gittiğini gördü.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Bir süre kapıda bekleyen ancak gelen giden kimse olmayınca içeri dalan kadın ortalığı birbirine kattı. Eşini hayat kadınıyla yatakta basan kadın bir anda deliye döndü. Dakikalarca çıplak kadını tekme tokat döven öfkeli eş, polis gelene kadar şiddete devam etti.

Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu


ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Olay yerine gelen ekipler ise skandalla ilgili herhangi bir işlem yapmadı. Kimse birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan o anlarda hayat kadınının, yattığı adamın eşinden özür dilemesi dikkatlerden kaçmadı.

'EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM'

Salonda çalışan kadınlardan biri ise genç kadının baskına geldiği sırada eşinin binadan kaçtığını aktardı. Söz konusu olayla ilgili açıklamada bulunan hayat kadını, üzgün olduğunu belirterek şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Evli olduğunu bilmiyordum. Onunla bir daha görüşmeyeceğim'

Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu