Dünya Kocasını tek bir mermiyle öldürdü! Canlı yayında katil oldu

Kocasını tek bir mermiyle öldürdü! Canlı yayında katil oldu

27.03.2023 - 13:08 | Son Güncellenme:

Facebook canlı yayınında kocası ile tartışan genç kadın, bir anda adama kurşun yağdırdı. Söz konusu olay sonrası jet hızında tutuklanan kadının mahkemesi önümüzdeki günlerde görülecek.

Kocasını tek bir mermiyle öldürdü Canlı yayında katil oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde meydana gelen olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayın başrollerinde evli bir çift yer alırken, gelişmenin sonu kan dondurdu.

Haberin Devamı

BİR ANDA SİLAH SESLERİ DUYULDU

Kadejah Michelle Brown isimli kadın, kocası ile Facebook üzerinden bir canlı yayın açtı. Söz konusu yayında bir anda tartışmaya başlayan ikili kısa sürede kavga etmeye başladı. Sinirlerine hakim olamayan Michelle, kocasını canlı yayında kurşuna dizdi. Silah seslerinin duyulması üzerine ise bölgeye birçok polis ekibi sevk edildi.

TEK KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Michelle polis tarafından gözaltına alınırken 28 yaşındaki kocası olay yerinde hayatını kaybetti. Polis genç adamın 9mm'lik bir tek bir mermi ile vurulduğunu açıkladı. Ekipler, çiftin aile içi şiddet geçmişi olduğunu açıkladı, ancak geçmiş olaylarla ilgili herhangi bir ayrıntı vermediler.

Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan şerif, "Bu trajik ve anlamsız bir cinayetti ve düşüncelerimiz ve dualarımız kurbanın ailesiyle birlikte" dedi. Yetkililer kadının mahkeme tarafından suçlamaları netleşene kadar cinayeti araştırmaya devam edeceklerini söyledi.