Dünya Korkunç teoriler ortaya atıldı! Evdeki ‘gizemli dev yumurta’

Korkunç teoriler ortaya atıldı! Evdeki ‘gizemli dev yumurta’

12.08.2021 - 14:25 | Son Güncellenme:

Facebook üzerinden yaptığı paylaşımla ses getiren kadın, dolabın köşesinde yer eden dev yumurtayı gözler önüne serdi. Paylaşıma yüzlerce yorum geldi. Bazıları buna dinozor yumurtası diyerek tiye alırken bazıları da devasa bir örümcek yumurtası olduğunu düşünüyor.

Korkunç teoriler ortaya atıldı Evdeki ‘gizemli dev yumurta’

Amy adlı bir kadın popüler bir Facebook grubuna evde bulunan ve ne zamandır orada olduğunu bilmediği bir yumurtanın da yer aldığı fotoğrafı yükledi. Söz konusu görüntü sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı ve bazı garip fikirlerin önerilmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Kısa sürede yüzlerce kişiye ulaşan gönderiye bir kişi, ‘’Kesinlikle onu dürtmemelisin, eğer bu örümcek yumurtasıysa içinden yüzlerce yavru çıkacaktır’’ derken, bir diğer kullanıcı, ‘’Bu bir milyar yıl önce olsaydı, bunun bir dinozor yumurtası olduğunu söylerdim’’ diyor.

Çatıya bağlanan odanın dolabında görünen bu yumurta paylaşımı yapan kadının şaşkınlıkla karşıladığını söylüyor. Arkadaşının oğlunun dolabında gördükleri bu nesnenin ne zamandır orada olduğu hakkında fikirleri de yok. Zira uzun zamandır orada olma ihtimali bulunuyor.

GERÇEK TAMAMEN FARKLIYMIŞ

Endişeli kadın paylaşımını yaptığı görüntünün altına, "Bunun ne olduğu ve ne yapmaları gerektiği hakkında bir fikri olan var mı?" notunu düştü. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu bunun örümcek yumurtası olduğunu düşünüyor.

Haberin Devamı

Pek çok kullanıcı bu yumurtaya müdahale etmemelerini böceklerden anlayan yetkilileri beklemeden aramaları gerektiğini söyledi ancak gerçek sonrasında ortaya çıktı. Yapılan bir araştırmadan sonra, yumurta şeklindeki nesnenin bir böcek sürüsü değil ‘dışa doğru genişleyen bir köpük’ olduğu keşfedildi.