Dünya Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin'

Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin'

18.01.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

İşine son verilince öfke patlaması yaşadı, yöneticileriyle amansız bir kavgaya tutuştu. Genç kadının, tezgahtan adeta uçarak saldırdığı kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.

Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı Eşyalarımı verin

Sosyal medyayı sallayan görüntüler ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan Atlanta Havalimanı'nda kaydedildi. Buna göre, işten çıkarılan bir kafe çalışanı, kendini kaybederek iki eski yöneticisine saldırdı.

Haberin Devamı

Öfkeden gözü dönen çalışan, sandalyelerden birini alarak bağırarak fırlattı ve polisler olay yerine ulaşana kadar büyük bir kavga yaşandı.

Edinilen bir polis raporuna göre, havalimanındaki kafelerden birinde barista olan Shacoria Elly adındaki kadın, bir iş arkadaşıyla yaşadığı tartışma sırasında sinirlenmişti.

SERTÇE YERE İTTİ

Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı Eşyalarımı verin

Videonun ilk saniyelerinde Elly'nin eşyalarının iade edilmesi için çığlık attığı duyuldu, bu arada mağazadaki bazı eşyaların yere saçıldığı da görüldü.

Genç kadın, "Bana eşyalarımı verin!" diyerek bağırdı. Daha sonra ise, kırmızı polo gömlek giyen mağaza yöneticilerinden birinin genç kadını yere iterek sertçe müdahale ettiği dikkat çekti. Bu sırada çevredeki insanlar da seslerini yükselterek tepki göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Öfkeli kadın ikinci kez tezgahın arkasına geçmeye çalıştı ancak iki yönetici tarafından yine engellendi. Elly hızla yakındaki bir tabureyi kaparken bir yandan da çığlıklar içinde hakaret ederek bağırmayı sürdürdü.

YÖNETİCİLERDEN BİRİNE TOKAT ATTI

Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı Eşyalarımı verin

Elly, arbede sırasında hala 'eşyaları' için bağırırken diğer çalışanlar onu tutarak durdurmaya çalıştı. Ancak öfkesi yatışmayan kadın, kendisini durdurmaya çalışan yöneticilerden birine tokat atarak saldırmaya devam etti. 

Genç kadının yöneticilerle sonu gelmez boğuşması devam ederken, toplanan kalabalığa seslenerek birinin polisi arayıp aramadığını sordu.

Elly ise bu sırada, ceketi ve çantası gibi görünen 'eşyalarıyla' tezgahın arkasından koşarak havaalanı güvenliği veya polis gelmeden olay yerinden uzaklaştı. 

Polis raporuna göre, Elly'nin 'görevinden uzaklaştırıldığı' ve güvenlik tarafından havaalanında çalıştığını beyan eden kartına el konulduğu belirtildi. Genç kadına, ek olarak ne tür bir ceza verileceği ise henüz belli değil.