Dünya Madonna’nın yürek yakan anne mesajı

Madonna’nın yürek yakan anne mesajı

26.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Annesini çocukken kanserden kaybeden ünlü şarkıcı Madonna, “O kadar fakirdik ki babam hastalığı nedeniyle sürekli üşüyen anneme manto bile alamamıştı” dedi.

Madonna’nın yürek yakan anne mesajı

ABD’li pop star Madonna (64) temmuz ayında dünya turuna çıkarak çok sayıda konser verecek. Bu nedenle yıllardır sahnede giydiği konik sütyenlerinin bulunduğu depoyu ziyaret etti. Şarkıcı bu ziyaret sırasında Madonna adını taşıyan ve 1963’te meme kanserinden ölen annesini hatırlayarak Instagram’dan şu paylaşımda bulundu: “Michigan’da zorlu bir çocukluk geçirdim. Ben 5 yaşındayken meme kanserine yakalanan annem, hastalığı nedeniyle bağışıklığı azaldığı için sürekli üşüyordu. Ama paramız olmadığı için babam, anneme bir manto bile alamamıştı. Ben küçük bir kızken annemin hep üşüdüğünü hatırlıyorum. Kısmen hasta olduğu, kısmen de mantosu olmadığı için üşüyordu.”

Haberin Devamı

‘Cennette ısınıyordur’

Madonna sözlerine şöyle devam etti: “Babam elindeki kısıtlı parayı biz çocuklarına manto, palto almak için harcamıştı. Ben kışın ortasında dışarıda mantomun içinde okul otobüsünü beklerken annem soğukta titriyordu. Umarım şimdi cennette üşümüyordur, ısınıyordur. Yıllar sonra şarkıcı olduğumda teyzem bana ‘Annenin kendisine alamadığı tüm mantoları şimdi sen kendine alabilirsin’ dedi. Kostümlerimin olduğu depoda bulunmak anılar şeridinde nostaljik bir yolculuğa çıkmak anlamını taşıyor, bu nedenle hemen aklıma annem geldi. Zaten ne zaman manto giysem aklıma annemin üşümesi geliyor. Ayrıca son 40 yıldaki müzik yolculuğumu düşünecek olursam, giydiğim kıyafetleri ve onları tasarlayan modacıları hatırlamamam da imkansız.” Şarkıcının duygusal paylaşımına aralarında ünlülerin de bulunduğu onlarca Instagram kullanıcısı, kalp emojisi koydu.

Haberin Devamı

‘Hayatta olsaydı başka biri olurdum’

Annesi konusunda çok hassas olan Madonna, 1989’da verdiği bir röportajda, “Annemi çok erken kaybetmeseydim ben de bambaşka bir olurdum. O hayatta olsaydı ben de tamamen farklı bir kişi olacaktım” demişti. Şarkıcı 1991’de de Los Angeles Times gazetesine verdiği röportajda şöyle konuşmuştu: “Kendime hâkim olamamanın, duygularımı kontrol edememenin bir kısmının annemin erken ölümünün verdiği kederden kaynaklandığını biliyorum. Mesela anneler, çocuklarına görgü kurallarını öğretir. Ama bana bunları öğretecek bir annem yoktu, o yüzden hiçbirini öğrenemedim!”