Dünya Mafya öldürdüğü kişileri göle atmış

Mafya öldürdüğü kişileri göle atmış

17.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

ABD’de kumarhanelerin bulunduğu Las Vegas yakınındaki Mead Gölü kuruyunca, bölgede vaktiyle etkili olan mafya tarafından öldürülen kişilerin iskeletleri ortaya çıktı.

Mafya öldürdüğü kişileri göle atmış

ABD’nin Las Vegas şehri yakınındaki Mead Gölü, küresel ısınma ve çevredeki eyaletlerin aşırı su kullanımı nedeniyle kurudu. Gölün kurumasıyla bir dönem kumar ve eğlence kenti Las Vegas’ı yöneten Şikago mafyasının kanlı sırları da aydınlandı. Mead Gölü’nün çekilen suları, mafyanın yıllar boyunca öldürdüğü insanların iskeletlerini ortaya çıkardı.

MAFYANIN KLASİK YÖNTEMİ

Bir başka ifadeyle kumarhane mafyası, kurbanlarının cesetlerini Mead Gölü’ne atmış. Bölgede son zamanlarda biri varilde olmak üzere dört kişinin cesedi bulundu. Yüzde 30 suyu kalan gölün daha da kurumasıyla başka iskeletlerin de ortaya çıkacağı belirtilirken, insanları öldürüp cesetlerini göllere, çöllere atmanın mafyanın klasik bir yöntemi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Mafya öldürdüğü kişileri göle atmış

SERVETİ DE GÖLDEYDİ

Mead Gölü’nde bulunan iskeletlerden birinin “suç baronu” olarak servet kazanan Bugsy Siegel’e ait olduğu düşünülüyor. Mafya babası Siegel’ın 1947’de öldürülmeden önce servetini birkaç varilde Mead Gölü’nün dibine gönderdiği söyleniyor. Gölde 1980’li yıllara kadar öldürülen kişilerin iskeletlerinin yanı sıra mafya babalarının servetlerinin de bulunduğuna inanılıyor. İki eski polis, içinde altınlar olacağı düşüncesiyle batık varil getirenlere 5 bin dolar teklif ederken, iskeleti çıkarılanlardan birinin de kumarhanede çalışan mafya ile bağlantılı Johnny Pappas olduğu belirtildi.

Mafya öldürdüğü kişileri göle atmış

Kuruyan gölden çıkan bir iskeletin mafya üyesi Tony Spilotro tarafından buraya atıldığına inanılıyor. 1995 yapımı “Casino” filminde Spilotro’yu canlandıran aktör Joe Pesci’ye Sharon Stone eşlik etmişti.