Dünya Milyarder şarkıcı stadyuma taşındı

Milyarder şarkıcı stadyuma taşındı

30.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rap müziğin ünlü ismi, ABD’li milyarder şarkıcı Kanye West’in, bir süredir albüm kayıtlarını gerçekleştirdiği stadyumun mütevazı bir odasında yaşadığı ortaya çıktı

Milyarder şarkıcı stadyuma taşındı

ABD’li şarkıcı Kanye West’in, yakın bir zamanda çıkacak “Donda” adlı albümünün kayıtlarını yaptığı Atlanta kentindeki Mercedes-Benz Stadyumu’na taşındığı öğrenildi. Kanye West, geçtiğimiz günlerde verdiği ve boşanmak üzere olduğu eşi Kim Kardashian’ın da katıldığı kapalı gişe bir partiye ev sahipliği yapan ‘mütevazı odasının’ fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

Haberin Devamı

Sadece yatak, TV ve dolap var

“Page Six” sitesinin haberine göre, şarkıcı, albümünün yapım aşamasında stadyumdaki odasında yaşamaya başladı. Siteye konuşan kaynaklar, 44 yaşındaki West’in sadece yatak, televizyon ve bir dolabın bulunduğu odada bir süre daha kalmaya kararlı olduğunu söyledi. 1.8 milyar dolarlık servete sahip olan Kanye West’in mütevazı bir odada yaşaması dikkat çekerken, şarkıcının stadyum alanını özel kayıt stüdyosuna dönüştürmesinin de rap müzikte yeni trend haline gelebileceği belirtildi.

Rap’çiler arasında yeni moda

Kanadalı şarkıcı ve rap’çi Drake de kısa süre önce Los Angeles’taki Dodger Stadyumu’nun büyük bir kısmını, akşam yemeği için kiralamıştı. Ancak, Kanye West uzun süredir stadyumda yaşayarak bu trendi bir üst seviyeye çıkardı. Öte yandan, West’in, adını 2007’de ölen annesi Donda West’ten alan yeni albümü, 2019’da çıkardığı “Jesus is King”den bu yana ilk stüdyo albümü olacak.