DünyaMilyonlar kazanıyor, korumaların paralarını hâlâ biz ödüyoruz

Milyonlar kazanıyor, korumaların paralarını hâlâ biz ödüyoruz

23.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’de yayımlanan Daily Mail gazetesi, İran’da başına 3.3 milyon dolar ödül konan Hindistan asıllı yazar Salman Rüşdi’nin korunması için devlet bütçesinden yapılan harcamaları eleştirdi

Milyonlar kazanıyor, korumaların paralarını hâlâ biz ödüyoruz

Rüşdi’nin korunması için İngiltere vatandaşlarının cebinden 17.8 milyon dolar çıkmasını eleştiren gazete, dünyaca ünlü yazarın ‘Jaguarlarla gezip, korumalarının parasını ödeyebilecek kadar büyük bir evde yaşadığını’ yazdı. Rüşdi’nin ‘Şeytan Ayetleri’ adlı kitabı nedeniyle İranlı “15 Khordad” adlı dernek tarafından başına 1989’da konulan ödül geçtiğimiz hafta 3.3 milyon dolara yükseltilmişti.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar