Dünya Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’

Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’

25.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate (42) cuma günü kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra dünyanın her yerinden şifa dileyen mesajlar aldı.

Saraydan dün yapılan açıklamada, Kate’in mesajlardan çok etkilendiği bildirildi. Kensington Sarayı sözcüsü, “Prens ve prenses, İngiltere’den ve dünyanın dört bir yanından gelen nazik mesajlardan çok etkilendiler” dedi. Diğer yandan, Prenses’in bir arkadaşı Kate’in yaptığı açıklamayı kendi başına ve çok hızlı bir şekilde yazdığını açıkladı.

Haberin Devamı

 ‘BU BENİM GÖREVİM’

 Kendisi de prostat kanseri olan Kral Charles’ın ise gelininin hastalığını halka açıklamadan bir gün önce Kate ile birlikte baş başa yemek yiyerek ona destek verdiği öğrenildi. Kate’in Ocak ayında karın bölgesinden ameliyat geçirmesinden bu yana kamuoyuna çıkmaması, çeşitli iddialara neden olmuştu. Kanser olduğunu duyurarak spekülasyonları durdurmayı isteyen Prenses Kate’in ayrıca bu açıklamayı “görev olarak” gördüğü ve kanser olan diğer insanlara da umut olmayı amaçladığı belirtildi. 

Dünyanın her yerinden yazdılar Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’

X CEO’SU: RAHAT BIRAKIN

Prenses Kate’e destek mesajı gönderenler arasında X’in (Twitter) CEO’su Linda Yaccarino bulunuyor. Yaccarino, “Prenses Kate’in kanser açıklaması cesur bir mesaj... Kate’in kendine özgü zarafetiyle iletildi. Çocuklarını korumak ve sonu gelmeyen spekülasyonlara son vermek için dile getirdiği mahremiyet talebi, saygı duyulması gereken, son derece makul bir talep” dedi.