Dünya NBA’de Türk esintileri

NBA’de Türk esintileri

21.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

NBA’de Wizards-Pelicans müsabakası, Ömer Aşık’ı desteklemeye gelen çok sayıdaki Türk seyirci ve devre arasındaki halk danslarıyla bir Türk gecesine dönüştü

NBA’de Türk  esintileri

Uzun süredir yoktu
ABD’nin başkenti Washington’da, önceki gün NBA takımlarından Washington Wizards-New Orleans Pelicans arasında oynanan maç, başkent ve civarında yaşayan çok sayıdaki Türk’ü bir araya getirdi. Pelicans’ta forma giyen ve uzun süren tedavisinin ardından yeniden takıma dönen milli basketbolcu Ömer Aşık, maç boyunca Türk seyircilerden tezahürat ve alkış topladı. Devre arasında sergilenen Türk halk dansları da salondan büyük alkış aldı. ABD’li seyirciler gösteriyi ilgiyle izledi.
‘Destekleri gurur verici’
Maçın ardından kendisiyle tanışmak isteyen çok sayıda Türk ile fotoğraf çektiren milli basketbolcu, “Bu kadar Türk seyircinin beni desteklemeleri gurur verici. Bu gece Türkiye’nin tanıtımı açısından farklı bir gece oldu. ABD’de yaşayan Türkler olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” dedi. Uzun süre sahalardan uzak kalmasının ardından daha iyi durumda olduğunu belirten Aşık, “Eski formuma dönmek zaman alacak ancak her gün iyiye gidiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar