Dünya Ölümsüz aşk

Ölümsüz aşk

14.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

İkinci Dünya Savaşı sırasında birbirine aşık olan ABD’li asker ile Fransız kadın daha sonra ayrıldı. 75 yıl sonra Normandiya Çıkarması’nı anma etkinliğinde karşılaşan eski sevgililer, zaman geçmemiş gibi birbirine aşkla sımsıkı sarıldı

Ölümsüz aşk

Kırık bir hikâye bu

Haberin Devamı

ABD’li KT Robbins, İkinci Dünya Savaşı’nda Fransa’nın Briey köyünde görevli 24 yaşında bir askerdi. Büyük aşk, köydeki bir kadının KT Robbins’in çamaşırlarını yıkamasıyla başladı. Kadının 18 yaşındaki kızı Jeannine Pierson ile KT Robbins birbirine âşık oldu. Ama bu aşk iki ay sonra Robbins’in köyden ayrılmasıyla yarım kaldı. KT Robbins savaş bitiminde ülkesine dönerken, sevgilisini kaybeden Jeannine Pierson’ın gözyaşları sel oldu.

Fotoğrafla teselli buldular

Başkalarıyla aile kuran iki sevgili, buna rağmen birbirlerini unutmadı. Birbirlerinin fotoğrafını yıllarca sakladılar. 2019’da Normandiya Çıkarması’nın 75. yılı anma etkinlikleri, bu gizli aşkın ortaya çıkmasını sağladı. ABD’li KT Robbins, anma için Fransa’ya gittiğinde, bir gazetecinin aracılığıyla 75 yıl önceki sevgilisi Jeannine Pierson ile buluştu. KT Robbins (97) ile Pierson (92) birbirlerine “Hep kalbimdeydin” diyerek sarıldı. 2 saat birlikte vakit geçiren eski âşıklar, tekrar buluşmak üzere “Seni seviyorum” diyerek vedalaştı.

Haberin Devamı

Ölümsüz aşk