Dünya Online sohbet ölüm getirdi

Online sohbet ölüm getirdi

07.10.2014 - 19:17 | Son Güncellenme:

Tayland’ın Nakhon Pathom şehrinde polis heryerde Tay vatandaşı karısını sürekli internette chat yaptığı için öldüren Hollandalı adamı arıyor

Online sohbet ölüm getirdi

Maktül Pornpan Kaewkok-klang’ın babası Kamsorn Kaewkok-klang (60) üç gün boyunca kızına ulaşamayınca polise haber verdi. Baba Kaewkok-klang da polis ekipleriyle birlikte kızını evin ikinci katında ölü buldu. Kızının son 2 yıldır 40 yaşındaki Hollanda vatandaşı Matthew Mannen ile yaşadığını ve üç ay önce de yeni evlerine taşındığını söyledi. Şuan Mannen’in nerede olduğu bilinmiyor.
Yayınlanan adli tıp raporuna göre kadının başına ve yüzüne sert bir cisimle defalarca vurulmuş ve cesedin yanında bir de kırık tablet bulunduğu belirtildi.
Geçen hafta Cumartesi gecesi oturdukları sitedeki komşuları yüksek sesle bağırışıp tartıştıklarını söylediler. Görgü tanıklarına göre ertesi sabah da Mannen’in arabasına binip gitti ve bir daha da dönmedi.
O gece yine her zamanki gibi Kaewkok-klang’ın Facebook ve Line üzerinden sürekli mesajlaşması yüzünden kavga etmişlerdi. Polis cinayetin kıskançlık sebebiyle işlediğini düşünüyor. Büyük ihtimalle de cesedin yanında bulunan tabletle defalarca vurmuştu.
Yurtdışına kaçma olasılığına karşın Mannen’in resmi bütün polis kontrol noktalarına ve göçmen bürolarına yollandı.