Dünya Seks sembolü olmaktan bıktım

Seks sembolü olmaktan bıktım

21.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü İngiliz model Emily Ratajkowski seks sembolü olarak görülmenin kendisini yorduğunu söyledi. Evli, bir çocuk annesi manken, çıplaklığıyla kariyer yapmasını eleştirenlere de cevap verdi

Seks sembolü olmaktan bıktım

DIŞ HABERLER - ‘Kışkırtıcılıkla suçlandım’

 İngiliz model Emily Ratajkowski, Ekim ayında yayımlanan “Vücudum” adlı kitabında, toplumda “seks sembolü” haline gelmenin ve güzel olmanın aslında her zaman iyi bir şey olmadığını açıkladı. Ratajkowski kitabında, servet kazanmasını sağlayan “seks sembolü” unvanının kendisini yorduğunu söyledi. Okuldayken seksiliği yüzünden zorbalığa uğradığını belirten ünlü manken, “Okulun bir dans partisinde kışkırtıcı giyindiğim gerekçesiyle eve gönderilmiştim. Kendisine güvendiğim 16 yaşındaki bir arkadaşımın cinsel tacizine uğramıştım. Güzel olmak beni ayrıcalıklı kılıyordu. Ama ben en çok ailemin sevgisine ihtiyaç duyuyordum” dedi.

Haberin Devamı

‘Öz güvenim yeterli değil’

Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evli olan, bir çocuk annesi, 30 yaşındaki Emily Ratajkowski, şöhretine rağmen kendine güveninin az olduğunu söyledi. Bu güvensizlik nedeniyle sosyal medyada güzelliğinin kanıtı olarak paylaştığı fotoğrafları kaç kişinin beğendiğini kontrol ettiğini de açıkladı. Ratajkowski, çıplaklığıyla kariyer yapması nedeniyle kendisini eleştiren feministlere de şöyle cevap verdi: “Benim gördüğüm kadarıyla, genç kızların kendilerini cinselleştirmeleri feministler için sorun değil. Ama onları utandırmak çok büyük sorun! Bedenlerimizi gizlememiz ve özür dilememiz isteniyor. Kendimi sunma şeklim için özür dilemekten de yoruldum.”