Dünya Şizofren evlat dehşet saçtı! Anne babaya 282 bıçak darbesi

Şizofren evlat dehşet saçtı! Anne babaya 282 bıçak darbesi

21.01.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

İngiltere'de acımasız bir şekilde anne ve babasını öldüren şahsın davası dün akşam saatlerinde görüldü. Davada olayın detayları ve ifadeler yer aldı.

Şizofren evlat dehşet saçtı Anne babaya 282 bıçak darbesi

İngiltere'nin North Yorkshire bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. David Taylor isimli şahsın anne ve babasına yaptıkları tüyler ürpertti. 66 yaşındaki John And Beverley Taylor çifti, geçtiğimiz yıl kendi oğulları tarafından öldürüldü. Farklı bıçaklarla 282 yerinden bıçaklanan talihsiz çift hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Aradan geçen 1 yılda mahkemede olayın detayları görüşüldü. David'in mahkemedeki sözleri ise salonu buz kestirdi. Söz konusu ifadesinde David, bilinmeyen bir ses duyduğunu ve anne ve babasını 'sonsuz acıdan' kurtarmak istediğini söyledi.

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONDU

Mahkeme, David'in uzun yıllardır akıl hastası olduğunu ve o dönemde hastaneden yeni taburcu edildiğini hatırlattı. Söz konusu olayın yaşandığı zamanda ilaçlarını da kullanmayan David'e şizofreni ve paranoid psikoz teşhisi kondu.

Davanın savcısı ise yaptığı açıklamada David'in cinayeti işlemeden 1 gün önce doktora gittiğini ve gördüğü halisünayonları ona anlattığını belirtti. Savcı ayrıca David'e reçeteli ilaçlar verildiğini ancak gittiği 2 eczanede de bu ilaçları bulamadığını aktardı. Söz konusu korkunç olay öncesi ise David'in annesiyle görüntülü konuştuğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

EVDEN BİR ANDA ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELDİ

Görüşme sonrası çok geçmeden, yaşlı çiftin evinden çığlık sesleri yükseldi. Görgü tanıklarının ifadesini de dava dosyasından okuyan savcı, 'benden uzak dur, yanıma gelme' gibi sözleri de salonda sesli bir şekilde dile getirdi.

David'in anne ve babasını 282 yerinden bıçakladıktan sonra polis ekiplerini aradığını tekrar belirten savcı, olay yerine gelen polislerle David'in iş birliği yaptığı ve zorluk çıkarmadığını belirtti.

Mahkemedeki kayıtlara göre ise David'in annesini 95 defa bıçakladığını, bunların 93 tanesinin ağır yaralar olduğu ortaya çıktı. David babasını ise 189 farklı yerinden bıçakladı. Ekiplerin incelemeleri sonucu bunlardan 188 tanesi derin kesiklerdi.

KARDEŞİ KONUŞTU

Öte yandan Mart ayında akıl hastanesine yatırılan David Taylor burada yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Pratisyen hekim Dr King, mahkemedeki ifadesinde David için en iyisinin hastane olduğunu belirterek 'Taylor'ın hapse girmesi halinde orada öldürüleceğini düşünüyorum' dedi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir açıklama da David'in kız kardeşinden geldi. David'in ilaçlarını almadığı ve yeterli desteği göremediğini belirten kadın, yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu aktardı.