Dünya Sokak ortasında infaz! Evsiz adama bir anda mermi yağdırdı

Sokak ortasında infaz! Evsiz adama bir anda mermi yağdırdı

01.03.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

ABD'de meydana gelen ve dünya basınında gündem olan 'infaz' videosu ülkede infial yarattı. Söz konusu o anların görüntüsü ise izleyenlerin midesini bulandırdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin orta batısında bulunan Missouri eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Söz konusu olayın görüntüleri hem sosyal medya da hem de dünya basınında yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Eyaletin St. Louis bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Deshawn Thomas bir benzin istasyonunda evsiz adamla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası ikili çevredekilerin de araya girmesiyle dağıldı.

BİR ANDA MERMİ YAĞDIRDI

Sinirini geçmeyen Thomas ise korkunç bir olaya imza attı. Evsiz adamın arkasından yaklaşan Thomas, bir anda kurşun yağdırdı. Dehşet anları bölgede bulunan insanların kamerasına yansırken görüntü sosyal medyada yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Sokak ortasında infaz Evsiz adama bir anda mermi yağdırdı

BİNBAŞI 'SİNİR BOZUCU' OLARAK NİTELENDİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Thomas'ı kısa sürede yakaladı. Polis, çatışmanın Pazartesi günü saat 10.00 sıralarında St. Louis şehir merkezinin kalbinde meydana geldiğini söyledi.

Binbaşı Ryan Cousins konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Herhangi bir cinayet sinir bozucudur," deyip, "Ama bunun burada, bu zamanda gerçekleşmesi çok fazla." ifadelerini kullandı. Cousins, kurbanın muhtemelen 40'lı yaşlarında olduğunu söyledi, ancak onun hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Haberin Devamı

Thomas şimdilik suçunu kabul etmediği için şüpheli konumunda bulunuyor. Missouri Senatörü Josh Hawley ise videoyu Salı sosyal medya hesabından yeniden gündeme getirdi ve St. Louis'in zor durumdaki savcıyı istifaya çağırdı.