Dünya Eşini öldürüp 'selfie' çekti! Akılalmaz olay, cesedi ailesine gönderdi

Eşini öldürüp 'selfie' çekti! Akılalmaz olay, cesedi ailesine gönderdi

10.02.2024 - 16:23 | Son Güncellenme:

Eşini bıçaklayarak öldüren kocanın cinayet sonrası yaptığı hareket dünya medyasında infial yarattı.

Eşini öldürüp selfie çekti Akılalmaz olay, cesedi ailesine gönderdi

Sokakları çeteler tarafından yönetilen 214 milyon nüfuslu Brezilya'da son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri meydana geldi. Olayın detayları kan dondururken hem yerel hem de dünya basını yaşananları mercek altına aldı. 39 yaşındaki José Torres isimli şahıs, 36 yaşındaki eşini bıçakla defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Eşini öldürüp selfie çekti Akılalmaz olay, cesedi ailesine gönderdi

AKILALMAZ DETAYLAR

Sıradan bir cinayet haberi gibi gözükse de Torres'in olay sonrasındaki davranışları ne kadar psikopat bir karaktere sahip olduğunu gözler önüne serdi. Torres, Daniele Vieria isimli kadının cansız bedeniyle fotoğraf çektirip görüntüyü anne ve babasına gönderdi. Anne ve babasının ihbarı üzerine kısa sürede olay yerinde yakalanan Torres, gözaltına alındı.

Eşini öldürüp selfie çekti Akılalmaz olay, cesedi ailesine gönderdi

TELEFON MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Hayatını kaybetmeden hemen önce ailesine "Yardım edin beni öldürecek" mesajını gönderen talihsiz kadının son çağrıları gece saatleri nedeniyle uyuyan ailesi tarafından görülmedi. Acılı aile genç kadından geriye 16 yaşındaki bir oğlunun kaldığını ve çocuğa artık kendilerinin bakacağını bildirdi. Öte yandan geçtiğimiz ay ülkede benzer bir gelişme yaşandı. 44 yaşındaki koca, dokuz yıllık eşini öldürüp cesedin fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Kan donduran görüntülerin ardından katil tutuklandı.