Dünya Son dakika: Hollanda'da oklu saldırı dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı

Son dakika: Hollanda'da oklu saldırı dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı

17.09.2021 - 14:01 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre, Hollanda'nın batısında ok kullanılarak meydana gelen bir saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika: Hollandada oklu saldırı dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı

Hollanda'nın Almeo kentinde gerçekleşen saldırıda iki kişi ok ile vurularak öldürüldü. Yetkililere göre, bir kişi yaralandı ve yaralanan zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

De Telegraph'ın haberine göre, yetkililer bunun bir terör saldırısı olduğunu varsaymıyor. Şüphelinin saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor. Olay yerine altı polis ekibi ve altı ambulansının yanı sıra, çevik kuvvet ekipleri de gönderildi. 

İlk başta polis durumun kontrol altında olduğunu duyurmuştu ancak daha sonra durumu GRIP 3 olarak bilinen duruma yükseltti, bu da nüfusun refahı için tehdit oluşturan bir durum olduğu anlamına geliyor.

Polis, daha sonra Twitter'dan yaptığı açıklamada bir şüpheliyi tutukladığını bildirdi. Olay yerinden haber veren gazeteci Mark Mensink, bir adamın güvenlik güçleri tarafından alındığını gördüğünü söyledi.

İki kişinin nasıl öldüğü henüz belli değil, çelişkili haberler ya okla vurulduklarını, ya da bıçaklanarak öldürüldüklerini bildiriyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada olaya ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı. Bir kişinin evinin balkonunda çevredekilere ok attığı görüldü.

Olayın terörle bağlantılı olduğuna dair henüz bir işaret yok.