16.02.2025 - 15:07 | Son Güncellenme:
DHA AFP
Yerel bir polis kaynağı AFP haber ajansına çöküşte 48 kişinin öldüğünü söyledi. Polis yetkilisi AFP'ye "Kurbanlardan bazıları suya düştü. Bunların arasında sırtında bebeği olan bir kadın da vardı" dedi.
Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çökme, Mali'nin batısındaki altın zengini Kayes bölgesindeki Kenieba yakınlarında gerçekleşti.
MALİ'DE ALTIN MADENİ KAZALARI
Mali, dünyanın en büyük altın üreticilerinden biri. Ülkede madencilik faaliyetlerinin büyük ölçüde denetimsiz olması ve madencilerin altın çıkarmak için güvensiz yöntemler kullanması nedeniyle kazalar yaygın olarak biliniyor.
Bundan biraz daha fazla bir yıl önce, bir madende tünelin çökmesi sonucu en az 40 kişi hayatını kaybetmişti.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.