Dünya Sapık profesör suçüstü yakalandı! Ayakkabısına kamera taktı, mide bulandıran plan

Sapık profesör suçüstü yakalandı! Ayakkabısına kamera taktı, mide bulandıran plan

10.05.2024 - 12:36 | Son Güncellenme:

Üniversitedeki genç kadına skandal bir plan kuran sapık profesör yakalandı. Olayın detayları ise dünya medyasında dahi ses getirdi.

Sapık profesör suçüstü yakalandı Ayakkabısına kamera taktı, mide bulandıran plan

130 milyona yakın nüfusuyla Orta Amerika'da yer alan Meksika, kartellerin yönettiği bir ülke haline geldi. Uzun yıllardır Körfez ve Sinao karteli arasındaki çekişmeler nedeniyle bölgeden gelen vahşet haberleri sık sık dünya medyasında ses getiriyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde ise bir düğünde yaşananlar dünya medyasında ses getirdi. Son olarak kendini Melissa olarak tanıtan ve üniversitede bir profesör tarafından taciz edildiğini anlatan genç kadın dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

AKILALMAZ PLAN

40 yaşındaki Miguel Pérez isimli şahıs uzun süredir aynı üniversitede görev alıyordu. Benemérita Puebla Özerk Üniversitesi'nde düzenlenen 2024 Puebla Fuarı'nda yemek siparişi veren bir kadının arkasına gizlice yaklaşan profesörden kimse şüphelenmemiş hatta her şey normal bile gözüküyordu. Akılalmaz görüntülerin devamında Perez, ayakkabısını önünde duran Melissa'nın bacaklarına doğru yaklaştırdı ve daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi yürüyerek bölgeden uzaklaştı.

Sapık profesör suçüstü yakalandı Ayakkabısına kamera taktı, mide bulandıran plan

SEVGİLİSİ FARK ETTİ

Melissa'nın hemen yanında bulunan erkek arkadaşı ise durumdan şüphelendi ve profesörü durdurdu ve şöyle dedi "Baba, nereye gidiyorsun, spor ayakkabındaki kameradan kayıt yapıyorsun"

Sapık profesör ise cevap vermeden yürümeye devam etti ve kalabalığın arasından geçerken yakasından çekilerek etkisiz hale getirildi, ihbar üzerine gelen polisler ise şüpheliyi gözaltına aldı. Sorgusunun ardından tutuklanan Perez'in serbest kalması için 590 dolar ödemesine hükmedildi ancak Melissa bu ödemeyi reddetti ve sapık cezaevine gönderildi. Sapık profesör ayrıca Benemérita Puebla Özerk Üniversitesi'nden de kovuldu.

Haberin Devamı

Sapık profesör suçüstü yakalandı Ayakkabısına kamera taktı, mide bulandıran plan