Dünya Son dakika... Türkiye ilan etti! Sonuçları tüm dünya ile paylaşacağız...

Son dakika... Türkiye ilan etti! Sonuçları tüm dünya ile paylaşacağız...

19.10.2018 - 11:53 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı soruşturmasında ortaya çıkacak sonuçların tüm ülkelerle paylaşılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, "Türkiye kimseye ses kaydı vermedi" dedi.

Son dakika... Türkiye ilan etti Sonuçları tüm dünya ile paylaşacağız...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda 2 Ekim tarihinde kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturmasında gelinen son noktayı açıkladı.

Haberin Devamı

Çavuşoğlu, ortaya çıkacak sonuçların tüm ülkelerle şeffaf bir şekilde paylaşılacağını belirterek, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya ses kaydı verildiği yönündeki iddiaları reddetti.

Arnavutluk'a yaptığı resmi ziyarette düzenlenen basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı, "Türkiye'nin Pompeo ya da herhangi bir Amerikalı yetkiliye herhangi bir ses kaydı vermesi söz konusu değil. Ortaya çıkacak sonuçları tüm dünyayla paylaşacağız. Herhangi bir ülkeyle o ya da bu bilgiyi paylaşmamız söz konusu değil" dedi.

Arnavutluk'tan FETÖ'cülerin iadesi bekleniyor

Dışişleri Bakanı'nın gündeminde FETÖ de vardı. Arnavutluk'ta çok ciddi bir FETÖ yapılanması olduğunu belirten Dışişleri Bakanı, çok sayıda teröristin Balkan ülkesinde bulunduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Arnavutluk'tan bu kişilerin iadesini beklediklerini dile getiren Çavuşoğlu, "Resmi olarak iadesini talep ettiğimiz kişilerin listesini de verdik, resmi yazıyla da talep ettik" dedi.