Dünya Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu! Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi

Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu! Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi

17.02.2024 - 11:34 | Son Güncellenme:

Sevgilisi tarafından terk edilince intikam hırsıyla kendini kaybetti. Genç kadın, eski erkek arkadaşına kabus dolu günler yaşattı. Önce hamile olduğu yalanı geldi, adım adım kötüye giden iftiraların sonuncusu 'seri-katil' komplosu oldu.

Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi

Eski sevgilisinin bebeğine hamile olduğu yalanını söyleyen kadın, hastalıklı tuzakla onu 'seri katil' olarak damgalamaya çalıştı. Jenny Keats-Rawling adındaki kadın polislere, Jake Green'in kendisine insanları öldürmesini söyleyen 'sesler duyduğunu' anlatarak hayatından endişe ettiğini söyledi. Ancak memurlar onun Manchester'da bulunan evine vardıklarında yardım çağrısının yalnızca bir oyun olduğunu keşfetti. 30 yaşındaki genç kadın ayrıca eski erkek arkadaşını 100'den fazla telefon görüşmesiyle rahatsız etti. 

Haberin Devamı

Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi

YALANLAR AĞI

İngiltere'deki mahkeme, Jake'in ilişkilerini bitirmeye karar vermesinin ardından Keats-Rawling'in ısrarlı takiplerinin nasıl başladığını dinledi. Onu gece gündüz düzinelerce kez aradı ve kardeşine, Jake'in çocuğuna hamile olduğunu öne süren bir mesajı gönderdi.

Jake, Keats-Rawling'i polise ihbar etti ve genç kadın tutuklandı. Eski sevgilisiyle iletişime geçmemesi veya onun evine gitmemesi şartıyla kefaletle serbest bırakıldı. Ancak takıntılı kadın bu şarta uymadı ve Jake'i defalarca aramayı sürdürürken aynı zamanda ailesini de sosyal medya kanalları üzerinden taciz etmeye devam etti.
5 Mayıs 2023 tarihinde polis memurlarıyla bizzat temasa geçerek korkunç bir iftirayı öne sürdü: 

"Erkek arkadaşım Jake Green'in akıl sağlığı gerçekten çok kötü. Sesler duyuyor ve insanları öldürmek istediğini söylüyor. Hayatımdan korkuyorum ve yardımınıza şiddetle ihtiyacım var."

YENİ İLİŞKİSİNİ MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞTI

Haberin Devamı

Keats-Rawling'in, karalama kampanyası zavallı adamın iki işini ve arabasını kaybetmesine yol açtı. Yanı sıra Instagram'da ailesini de hedef aldı. Keats-Rawling, Jake'in yeni kız arkadaşına gönderdiği tehdit edici mesajlardan birinde onu 'arkasını kollaması' konusunda tehdit etti ve Jake'in onu 'maddi olarak suistimal ettiğini' söyleyerek ilişkilerini manipüle etmeye çalıştı.

Mahkemede, Keats-Rawlings'in reddedilmesi üzerine başlattığı akılalmaz intikam planı ardından Jake'in 'korkmuş ve endişeli' hissettiği kaydedildi. Sarsılmış haldeki adam, eski sevgilisini sekiz farklı sosyal medya hesabından engellemek zorunda kaldı ve eski kız arkadaşının eylemlerinin bir sonucu olarak zihinsel durumunun artık 'karmakarışık' olduğunu anlattı.

Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi

'BENİ RAHAT BIRAKMASINI İSTİYORUM'

"Ev adresimden taşınmam gerektiğini hissettim. Artık her gün gergin yaşıyorum ve sırada ne olacağını merak ediyorum. Onunla herhangi bir temas kurmak istemiyorum. Beni rahat bırakmasını istiyorum."

Mahkemeye Keats-Rawling'e otizm, disleksi ve dispraksi teşhisi konulduğu bildirildi. Geçtiğimiz yıl 14 Nisan ile 6 Ekim tarihleri arasında devam eden tacizleri ve ısrarlı takipleri sebebiyle suçunu kabul ederek itirafçı olduğu gerekçesiyle hapis cezası değiştirildi. Keats-Rawling'e bunun yerine 25 günlük rehabilitasyona katılma zorunluluğunu içeren 18 aylık toplum hizmeti cezası verildi. 

Yanı sıra 199 sterlin masraf ve mağdur ek ücretiyle birlikte 162 sterlinlik para cezası ve 199 sterlin değerinde de tazminat ödemesine karar verildi. Ayrıca hakkında eski sevgilisi ile iletişim kurmasını yasaklayan uzaklaştırma kararı da çıkarıldı.