Dünya ‘Töreni terk etmesini istedik ama reddetti’

‘Töreni terk etmesini istedik ama reddetti’

01.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD'de 27 Mart'ta yapılan Oscar ödülleri töreninde "En İyi Aktör" seçilen Will Smith, rahatsızlığı nedeniyle saçı dökülen eşi Jada Smith hakkında "mizah" yapan gecenin sunucusu, komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı.

‘Töreni terk etmesini istedik ama reddetti’

Geceyi düzenleyen Sinema Sanatları ve Bilimler Akademisi, tokattan sonra Will Smith'ten töreni terk etmesinin istendiğini ancak aktörün bunu reddettiğini açıkladı. Will Smith hakkında disiplin soruşturması başlatan akademi 18 Nisan'da yapılacak  yönetim kurulu toplantısında aktörle ilgili karar alacak. Olası cezalar arasında "üyeliği askıya alma, atılma ve diğer yaptırımların" da bulunduğu bildirildi. Akademi ayrıca Rock, konuklar ve izleyicilerden de özür diledi.

Haberin Devamı

‘Bana atılan tokadı sindirmeye çalışıyorum’

Oscar töreninde sunuculuk yapan komedyen Chris Rock, Will Smith tarafından tokatlanmasıyla ilgili tam bir açıklama yapmasa da ilk kez konuştu. ABD'nin Boston kentinde stand-up gösterisi için sahneye çıkan Chris Rock (57) yaşadıklarıyla ilgili olarak seyircilere şunları söyledi: "Sizin hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok, çünkü halen bu olayı sindirmeye çalışıyorum. Eğer bunun için beni izlemeye geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım” dedi.