Dünya Twitter kullanıcıları için geri sayım

Twitter kullanıcıları için geri sayım

17.09.2016 - 13:05 | Son Güncellenme:

Sosyal medya devi Twitter, iki gün sonra 140 karakterlik tweetlerde büyük bir değişikliğe gidecek ve artık tweette yer alan bazı ekler karakter olarak sayılmayacak.

Twitter kullanıcıları için geri sayım

Twitter, artık tweetlerde fotoğraf, GIF, video, anket ve benzeri şeyleri karakter olarak saymayacak. Ayrıca yapılan alıntılarda 140 karakter sınırı içerisinde yer almayacak. Yeni uygulamalar ile beraber kullanıcılara bir esneklik sağlayacak.

Haberin Devamı

Şirket ilk olarak fotoğrafları, videoları ve anketleri 140 karaktere dahil etmeyeceğini Mayıs ayında duyurmuştu. Ancak bu yenilik ile ilgili hiçbir tarih verilmemişti. Basın sözcüsü herhangi bir açıklama yapmadı.

Şirketin CEO’su Jack Dorsey Mayıs ayında 140 karakter sınırının etkileyiciğini arttırmak istediklerini ve bu özelliğin gelmesi için çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı.

Artık önümüzdeki haftadan itibaren çeşitli medya ekleri 140 karakter içerisinde yer almayacak olması oldukça sevindirici. Bunun yanında birine cevap olarak attığınız tweetlerde yer alan kullanıcı isimleri de karakter sınırına girmeyecek.