Dünya 'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı

'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı

03.05.2024 - 13:35 | Son Güncellenme:

Otoyolda ilerleyen sürücüler, kamyonun kasasında taşınan 'UFO' karşısında şaşkına döndü. Hemen telefonlarına sarılan sürücülerin görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.

UFO kamyon kasasında taşındı Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı

Arjantin'de kayıtlara geçen absürt olayda otoyoldaki sürücüler, bir kamyonun kasasında taşınan gizemli nesneyi gördüklerinde şok oldular. Ancak bu, son aylarda ses getiren ilk 'UFO' iddiası değil.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA BELİRDİ, ORTALIK KARIŞTI 

Andacollo ve Chos Malal kasabaları arasında kalan yolda, insanların 'tam olarak bir UFO'ya' benzediğini söylediği ve neden orada olduğunu merak ettiği büyük, tuhaf şekilli nesnenin bir araca bağlanmış görüntüleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

UFO kamyon kasasında taşındı Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı

Görüntüler bir kez sosyal medyada yayıldıktan sonra, komplo teorisyenleri de devreye girerek garip, kubbe benzeri şeyin ne olabileceğine dair spekülasyon yapmak için yorumlara akın etti. Öyle ki bir kişi, "Ticari ekipman mı, yoksa gerçek bir UFO olabilir mi?" diye sordu.

Başka bir kullanıcı, bunun sadece bir 'telekomünikasyon anteni' olduğunu yazdı. Bir diğer kullanıcı olayı şakaya vurarak, "Arjantin ekonomisi, bir UFO açık seçik halde taşındığına göre gerçekten kötü durumda olmalı" dedi. 
Bir başkası ise, Arjantin ordusunun 'onu taşıyacak askeri uçağı olmayabileceğini' savundu.

Haberin Devamı

'TESPİT EDİLEN' İLK UFO DEĞİL

Öte yandan bu olay, son zamanlarda tespit edilmesinin ardından ses getiren tuhaf, UFO benzeri nesnelerin ilk örneği değil. Geçtiğimiz Mart ayında, gece gökyüzünde 'tuhaf' mavi bir nesnenin görüntüleri dolaşıma girdi. 

24 yaşındaki Levi Highcock, arkadaşıyla birlikte İngiltere sokaklarında dolaşırken parıldayan ayın fotoğrafını çekmeye karar verdi. Ancak daha sonra fotoğrafı kontrol ederken 'gizemli mavi nesneyi' fark etti.

O zamanlar yerel basına şöyle söylemişti: 

"Aman Tanrım, gerçekten bir UFO'ya benziyordu. Bir gemiye benziyor, bir uçağa veya ışığa benzemiyor, bir UFO'ya benziyor. Ben onlara bir bakıma inanıyorum. Güçlü bir inanç değil ama orada uzaylıların ve bunun gibi şeylerin olduğuna inanıyorum. Şimdi görebildiğime göre daha çok inanıyorum."

ARIZONA 'UFO GÖZLEMLERİNE' YABANCI DEĞİL

Bir diğer olayda, bu ayın başlarında ABD'nin Arizona eyaletinde yakınlarındaki çöl şehri Scottsdale'de yoldan geçenler tarafından başka bir mavi ışık saçan UFO görüldü. Bu sefer, silindir şeklindeki nesne gökyüzünde 'tuhaf' hareketler yaparken kaydedildi.

Arizona, 'UFO gözlemlerine' yabancı değil. Mart ayında Dr. Sebastian Voltmer, ayı filme alırken gece gökyüzünde dolaşan bir UFO'ya rastladığını öne sürdü.

Yazarlar