Dünya Ünlü futbolcu trafik kurbanı

Ünlü futbolcu trafik kurbanı

02.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes trafik kazasında öldü. Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formasını giyen 35 yaşındaki Reyes, memleketinin futbol takımı Sevilla ile özdeşleşmişti

Ünlü futbolcu trafik kurbanı

Camiayı sarstı

Haberin Devamı

İspanya futbolu dün gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Milli futbolcu Jose Antonio Reyes, Sevilla kentinde geçirdiği trafik kazasında 35 yaşında hayatını kaybetti. Sevilla, Real Madrid, Atletico Madrid, Arsenal, Benfica, Espanyol gibi takımların formasını giyen Reyes, en çok kaptanlığını yaptığı memleketinin takımı Sevilla ile özdeşleşti. 21 kez İspanya Milli Takımı formasını giyen Jose Antonio Reyes’in ölümünü Sevilla Kulübü resmi hesaplarından duyurdu. Futbolcu son olarak İspanya ikinci ligindeki Extremadura takımında top koşturdu.

Galatasaray görüşmesi

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bünyemizden yetişmiş isimler arasında kulüp tarihinin en değerli oyuncularından biri olan Jose Antonio Reyes trafik kazasında hayatını kaybetti. Huzur içinde uyusun” denildi. Tekniği, pasları ve şutlarıyla haklı bir üne kavuşan ve her transfer döneminde önemli ekiplerle anılan Reyes’in ismi, sık sık Türk takımlarıyla da gündeme geliyordu. Hatta Galatasaray Kulübü, 2011’de Reyes ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirmiş ama transfer olmamıştı.

Haberin Devamı

Reyes’in başarıları

- Sevilla ile 3 sezon üst üste UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

- Arsenal’in, Premier Lig’i yenilgisiz şampiyon tamamladığı 2003-04 sezonu kadrosundaydı.

- Arsenal ile 2005-06’da Şampiyonlar Ligi finali oynadı.

- Atletico Madrid ile 2 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

- Real Madrid ile 2006-07’de La Liga şampiyonluğu yaşadı.