Dünya ‘Uzaktan aşk’ın ömrü kaç yıl?

‘Uzaktan aşk’ın ömrü kaç yıl?

17.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

30 yıl yaşadığı İngiltere’den ülkesi Avustralya’ya dönmeye karar veren şarkıcı Kylie Minogue’a sevgilisi eşlik etmiyor. Çift ilişkilerini iki ülkede sürdüreceklerini söyledi. Ama uzun mesafeli aşkın yürümeyeceğini iddia edenler var

‘Uzaktan aşk’ın  ömrü kaç yıl

Aşkı sürdürmenin belki de bin yolu var. Öyle ki ayrı evlerde yaşamanın ilişkileri güçlendirdiğini iddia eden de bulunuyor. Ayrıca ayrıldığı kişiyle dost kalmayı tercih eden olduğu gibi bir daha hiç görüşmek istemeyen de var. ABD’li milyarder iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sevgilisi, Kanadalı şarkıcı Grimes ile ayrıldıklarını açıklarken “Bizimkisi yarı zamanlı bir ayrılık, çünkü bir çocuğumuz var, onu birlikte büyütmeye ve görüşmeye devam edeceğiz” dedi. İlginçtir, Elon Musk ayrılmalarına gerekçe olarak ise işlerinin yoğunluğu nedeniyle fazla görüşememelerini gösterdi.  Ünlü şarkıcı Kylie Minogue (53) ile sevgilisi Paul Solomons (47) da aşklarını uzun mesafeli devam ettireceklerini söyledi. Çünkü Kylie Minogue 30 yıldır yaşadığı İngiltere’den ülkesi Avustralya’ya dönme kararı aldı.

Haberin Devamı

Kısa sürede biter mi?

Şarkıcının bu kararında, pandemi sürecinde Avustralya’da yaşayan ailesiyle zaman geçirmesi etkili oldu. Ailesiyle daha fazla birlikte olmak isteyen Kylie Minogue’un işlerini de Avustralya’dan yöneteceği bildirildi. Ancak şarkıcının 3.5 yıldır birlikte olduğu, yayın sektöründe yaratıcı direktör olarak görev yapan Paul Solomons’un Kylie Minogue ile birlikte Avustralya’ya gitmeyeceği, ülkesi İngiltere’de kalacağı bildirildi. Ülkelerini ayırma kararına rağmen ilişkilerini noktalamayan çift, haberlere göre birlikteliklerini uzun mesafeli sürdürecek. Ama uzun mesafeli ilişkilerin fazla ömürlü olmayacağını, bir süre sonra sonunun geleceğini öne sürenler var. Duruma negatif bakanlar, “Yakın mesafeli aşkın ömrü üç yıl ise uzak mesafeli aşkın ömrü en fazla bir yıl” diyor!

Haberin Devamı

Avustralya-İngiltere hattı

Şarkıcıya yakın kaynaklar, Kylie Minogue ile 3.5 yıllıksevgilisi Paul Solomons’un birbirlerine âşık olduklarını, fiziksel uzaklığın bu aşkı öldüremeyeceğini söylüyor. Sevgililerin birbirinden kilometrelerce uzakta yaşamasının ayrılık nedeni olamayacağını savunuyorlar. Kylie Minogue’un da “İngiltere’yi sık sık ziyaret edeceğim” dediği belirtiliyor. Ailesiyle zaman geçirmek, daha önce kanser tedavisi gören şarkıcıya iyi gelmiş. Buna karşılık Paul Solomons da arkadaşlarına Londra’da kalacağını, ilişkilerinin Avustralya - İngiltere hattında gidip gelme şeklinde süreceğini söylemiş.

Yazarlar