Dünya Zehirlenen Rus ajanın Türk bakkalı konuştu

Zehirlenen Rus ajanın Türk bakkalı konuştu

08.03.2018 - 16:39 | Son Güncellenme:

İngiltere'nin Salisbury bölgesinde zehirlendiği ortaya çıkan eski Rus ajanının Türk bakkalı, Skripal'in alışveriş alışkanlığını anlattı.

Zehirlenen Rus ajanın Türk bakkalı konuştu

İngiltere'nin Salisbury bölgesinde kızıyla birlikte rahatsızlanan eski Rus ajanı Sergey Skripal'in Türk bakkalı konuştu.

Haberin Devamı

Bargain Stop adındaki bakkalı işleten Ebru Öztürk, dükkanın düzenli müşterilerinden olan Skripal'in alışveriş alışkanlığını anlattı.

AP'ye konuşan bakkal Ebru Öztürk, Skripal için "Haftada bir ya da iki kez gelirdi" diyor.

Skripal'in sadece belli şeyler aldığını söyleyen Öztürk, "Büyük alışverişler yapmazdı. Genelde loto ve kazı kazan kartları oynardı. Daha çok Türkiye ve Doğu Avrupa ülkelerine özgü gıda ürünlerinden alırdı. Polonya salamı ve pastırması alırdı. Hatta onun için bazı ürünleri stok yapardım" dedi.

Skripal'in iyi bir müşterisi olduğunu belirten Ebru Öztürk, şöyle devam etti:

"İyi bir müşteriydi, iyi eğitimliydi. Bazı müşterilere karşı daha fazla yakınlık hissedersiniz. O da bunlardan biriydi. Onunla sohbet etmeyi, diğer ülkelere özgü ürünlerden konuşmayı severdik. Emekliydi. Emekli olduktan sonra da önemli işler yapmaya devam ediyor gibiydi. Hatta kendi şirketine çalışan kişiler vardı. Hayatı seven biriydi."

Haberin Devamı

Kaynak: Euronews

Yazarlar