Dünya Zindanda 10 yıl!

Zindanda 10 yıl!

29.11.2017 - 11:57 | Son Güncellenme:

İtalya’da 10 yıl boyunca kapatıldığı zindandan kurtarılan Romanyalı kadının, tecavüzcüsünden iki çocuk sahibi olduğu iddia edildi.

Zindanda 10 yıl

İtalya bu hafta sonu 52 yaşındaki Aloisio Francesco Rosario Giordano’nun tutuklanmasının ardından ortaya çıkan gerçeklerle şoke oldu.

Haberin Devamı

İtalyan basını, Giordano’nun ölümcül hasta olan eşine yardım için gelen 19 yaşındaki Romanyalı bir genç kadının, 10 yıl boyunca zindan gibi bir odada zincirlenerek tecavüze ve işkenceye uğradığını duyurdu.

Farelerin bastığı ve elektriğin olmadığı odada, tuvalet yerine kullanılan kovalar bulundu.

Kadının tecavüzcüsünden iki çocuğu olduğu da iddia edildi. Bunlardan biri 9 yaşında ve erkek, diğeri de 3 yaşındaki bir kız çocuğu. Erkek çocuğunun da babasına eşlik ederek annesini dövdüğü, İtalyan basınında yer alan bilgiler arasında.

Çocuk pis gözükünce...

Polis, bu olayı neredeyse tesadüfen ortaya çıkardı. Giordana’nın gezintiye çıkardığı çocuklarından birinin aşırı pis gözüktüğünü fark eden polis memurları, çocuğun nerede yaşadığını görmek isteyince, Romanyalı kadının köle muamelesine maruz bırakıldığı fark edildi ve polis bunun üzerine harekete geçti.

Haberin Devamı

Daha önce de benzerini yapmış!

Ayrıca Giordano’nun 1995’te 23 yaşındaki bir kadını kaçırdığı ve iki kere kürtaja zorladığı ortaya çıktı. Bu kadını 5 ay boyunca zorla tutan adamın ise yalnızca 4 yıl hapis cezası çektiği belirtildi. Giordano’nun o dönem yaşayan eşi Raskaovi Bouchra’nın da genç kadını suçladığı ifade edildi.