Ege 10 numara futbolcu değil adam istiyorum

10 numara futbolcu değil adam istiyorum

23.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 2. Lig’de 3 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek olan Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Mesut Toros’un kafasındaki kadro planlaması belli oldu.

10 numara futbolcu değil adam istiyorum

Ekonomik sorunlar nedeniyle önümüzdeki sezonu yapılanma yılı olarak gören Naz Naz, ayağını yorganına göre uzatacak.

Haberin Devamı

‘Öncelik iç transfer’

Teknik Direktör Mesut Toros ile yola devam etme kararı alan Nazilli BLD’de deneyimli çalıştırıcının kafasındaki kadro planlaması büyük ölçüde şekillendi. Siyah beyazlı ekip, bu sezon performansından memnun kaldığı oyuncularla yola devam edip bu isimlerin yanına ligi tanıyan 4-5 oyuncuyu monte etmek istiyor.

Toros, ilk olarak iç transferi tamamlamak istediklerini belirtti, “Gidecekler ve kalacaklar ile ilgili kafamızda bir oluşum var. İlk olarak bunu halletmek istiyoruz” diye konuştu.

2. Lig’de çok kaliteli futbolcuların olduğunu ancak astronomik transfer ücretlerini verecek güçlerinin bulunmadığını dile getiren Toros, “Lig öyle bir hal aldı ki maliyet anlamında bizi aşıyor. Bu isimlere yakın bir şekilde transferimizi yapacağız. 10 numara futbolcu değil 10 numara adam olsun. 8 numara futbolcu olsun bize daha çok katkı sağlar. Bunu yakaladığın zaman arkadaşlığın getirdiği başarı çok sağlam olur. İnsanlar birbirini gerçekten severlerse kadro ne olursa olsun hiç fark etmez” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Sabırlı olmalıyız’

Mesut Toros, önümüzdeki sezonu yapılanma yılı olarak gördüklerinin altını çizdi, “Şartlarımız belli. Tabi ki oyuncular alacağız, izleyenlere keyif veren bir futbol oynatacağız.

Ama kısa, orta ve uzun vadede planlı programlı sistemler üzerinde çalışılırsa başarının geleceğini düşünüyorum. Felsefeden vazgeçmezsek bu sene olmazsa seneye başarı gelecektir” diye konuştu.