Ege 11 bin 500 aileye Ramazan yardımı

11 bin 500 aileye Ramazan yardımı

26.04.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olan Konak Belediyesi, Ramazan ayında da desteklerini sürdürdü. Konak Belediyesi’nin hazırladığı yardım kolileri ve hayırsever vatandaşların yaptığı bağışlardan oluşan toplam 10 bin adet gıda kolisi dağıtıldı.

11 bin 500 aileye Ramazan yardımı

Öte yandan Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi ,Gıda Marketten de bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda desteğinde bulunuldu. Toplam 11 bin 500 aileye yardım ulaştırılılmış oldu. Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi aracılığıyla ilçede yaşayan 1200 çocuğa giysi yardımında da bulunuldu.

Haberin Devamı

İki yıldır aralıksız destek

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı, paylaşımın arttığı Ramazan ayında her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlarını unutmadıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Pandemi sürecinde elimizden geldiğince toplumun her kesimine elimizi uzatmaya çalıştık. Ramazan ayında da bu yardımlarımızı sürdürdük” dedi.

Batur, ‘İzmir Aşkına’ dedi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Aşkına Platformu’nun Fahri Başkanı oldu. İzmir Aşkına Müzikali üzerinde 1 yıldır çalışmalarını sürdüren platform üyeleri Başkan Batur’u ziyaret etti. İzmirli turizmci Filiz Güleç ve BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu önderliğinde yapılan ziyarette, müzikal ve platform hakkında Başkan Batur’a bilgi verildi. Başkan Batur, “İzmir için başlatılan bu çalışmaya destek olmaktan mutluluk duyarım” dedi. Müzikalin yaratıcısı ve turizmci Güleç de Başkan Batur’un yapılacak çalışmalarda kendilerine güç vereceğini dile getirdi.