Ege 176. yıl gururu

176. yıl gururu

11.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılında Ege’de törenler düzenlendi. Başkanlar, “Fedakarca görev yapan emniyet mensuplarının yanındayız” dedi

176. yıl gururu

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü Ege’de unutulmadı. Aliağa’da Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Balıkçıoğlu, “Aliağa’nın güvenliği, huzuru, kamu düzeni, mal ve can emniyetini sağlayabilmek adına bütün arkadaşlarımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Törenin ardından şehitler için lokma döküldü. Foça’da kutlamaların adresi Cumhuriyet Meydanı oldu. Başkan Fatih Gürbüz, “Güvenliğimizin ve huzurumuzun teminatı polislerimizin haftası kutlu olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gözbebeğimiz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, 176. yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Zolan, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği uğruna kendi hayatlarını riske atan emniyet mensuplarımız gözbebeğimiz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise mesajında, “Polislerimiz her an halkımızın yanında oluyor. Büyük bir özveri ile vatandaşlarımızın ve bizlerin güvenliği için gece gündüz çalışan polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadesini kullandı.
Ayrıca Torbalı Belediyesi zabıta ekipleri de polislere sürpriz hazırladı. Memura mukavemet ve saldırı olduğuna dair asılsız ihbarda bulunan zabıta personeli, gelen polislere pastalı sürpriz yaptı. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gruşçu, “Ülkemizin her köşesinde gece gündüz görev yaparak milletimiz için her zaman huzur, güven ve şefkat kapısı olan Polis Teşkilatımızın 176’ncı yaşını kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

176. yıl gururu

Vatandaşla omuz omuza

Polis Teşkilatı’nın 176. yıldönümü kapsamında, Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Programa; Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve amirler, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Murat Erdoğan da katıldı. Törenin ardından vatandaşa ve esnafa çiçek dağıtıldı. Polislerin vatandaşın huzur ve güveni için görev yaptığı belirtildi.