Ege “2. LİG’E YAKLAŞTIK”

“2. LİG’E YAKLAŞTIK”

08.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Menemen Bld Başkanı Armağan Ötkenoğlu, liderin 6 puan gerisindeki takımının bu yıl Atilla Özcan ile hedefe ulaşacağını söyledi

“2. LİG’E YAKLAŞTIK”

KADİR ÇETİNKAYA Milliyet

Haberin Devamı

Menemen Belediyespor, şampiyonluk mücadelesini tam gaz sürdürüyor. Lig’de Yeni Sandıklıspor’un 6 puan gerisinde 5. sırada bulunan sarı lacivertli takım, 4 yıllık 3. Lig tecrübesiyle artık 2. Lig’de yerini almak istiyor. Kulüp Başkanı Armağan Ötkenoğlu, “2. Lig’e çok yaklaştık. 2 ve 3. Lig’de pek çok takımı şampiyon yapan teknik direktörümüz Atilla Özcan ile bu yıl hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Tesisleşmeyi tamamladık. Artık 2. Lig’e dönme konusunda karşımızda engel kalmadı” dedi.
25 transfer yapıldı
Menemen Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyacak bir kadro kurulduğunu, 25 futbolcu transfer edildiğini hatırlatan Başkan Ötkenoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Geçen yıldan üç oyuncumuzu kadroda tuttuk. Yeni bir yapılanma içerisine girdik. Taraftarlarımızdan tam destek görüyoruz. Belediye Başkanımız Tahir Şahin’in spor sevdalısı olması, bizim için büyük avantaj. Tam bir profesyonel olan hocamızla çalıştığımız için de kendimizi şanslı sayıyoruz. Disiplinli bir takımız. Bu inanç ve disiplin, bizi mutlaka 2. Lig’e taşıyacaktır.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Arkasspor yorulacak

Arkasspor, Türkiye Kupası’nda Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenip çeyrek finale çıkarken, Basın Sözcüsü Uğur Özden zorlu bir periyodun kendilerini beklediğini söyledi. Arkas, cumartesi Halk Bankası’nı ağırlayacak, Iraklis ile 14 Aralık’ta dışarıda, 21 Aralık’ta İzmir’de oynayacak. 12 Aralık’ta Sivas’a gidecek.

Altay 3’te 3 yapacak

Altay’da pazar günü saat 13.30’da, Alsancak Stadı’nda oynanacak Pendik maçının hazırlıkları sürerken, Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, devre arasına girecekleri 15. haftaya kadar üçte üç yapmak istediklerini söyledi. Tekelioğlu, 20 günlük arada takımdaki eksikleri gidereceklerini, ikinci yarıya daha güçlü Altay olarak çıkacaklarını ifade etti.

Köseoğlu Petkim’de

Aliağa Petkim, transfer döneminde hiçbir kulüple anlaşmayan Hakan Köseoğlu’nu renklerine bağladı. Sırp Ratkovica’nın dışında etkili bir oyun kurucusu bulunmayan İzmir temsilcisi, 30 yaşındaki Köseoğlu’nun gelişiyle bu pozisyondaki sıkıntıyı çözmüş oldu. Hakan Köseoğlu, Pınar’da oynamıştı.